Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Ja es poden fer les proves a Palau Avança per obtenir el certificat ACTIC de competències digitals

17 de novembre de 2014El servei municipal d'Ocupació i Empresa, Palau Avança, ha esdevingut centre col·laborador per a l'obtenció de la certificació ACTIC, acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

 

Les persones interessades poden fer la prova telemàtica a Palau Avança i obtenir així el certificat ACTIC. Les que la superin satisfactòriament obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat de Catalunya i que permet acreditar un determinat nivell (1, 2 i 3). Les proves es poden realitzar a l'Aula TIC de l'edifici de Promoció Econòmica, seu de Palau Avança. Abans, però, cal inscriure's i fer el pagament de la taxa corresponent al lloc web d'ACTIC (www.actic.cat). Per obtenir més informació i suport per fer tràmits mitjançant Palau Avança cal trucar al 93.864.53.16, escriure un correu electrònic a ocupacioempresa@palauplegamans.cat o acudir-hi presencialment, al número 88-90 del carrer Folch i Torres, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

 

El certificat ACTIC acredita les competències TIC de qualsevol persona major de 16 anys davant de qualsevol empresa i administració, per la qual cosa és una eina útil per aconseguir un lloc de feina o la promoció professional. Així, l'ACTIC respon a diversos objectius, com promoure la capacitació digital de la ciutadania, generalitzar un estàndard al mercat de treball per avaluar les competències digitals dels candidats i les candidates a un lloc de feina i potenciar la qualitat de la formació en TIC.


Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

Enllaços relacionats