Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

Via C, nou servei per a empreses que vulguin resoldre dificultats i ser més competitives

18 de novembre de 2014L'Associació de Municipis Eix Riera de Caldes (AMERC), on hi està integrat l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha posat en marxa el projecte Via C, enfocat a empreses d'entre 5 i 50 treballadors que desitgin maximitzar el seu potencial de creixement o bé que vulguin resoldre les dificultats que estiguin travessant. Poden aprofitar-lo les empreses ubicades als municipis que integren l'AMERC: Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sta. Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

 

Mitjançant el projecte Via C, i des dels serveis de promoció econòmica municipals, es deriva les empreses que sol·liciten el servei a assessories especialitzades, ja sigui per buscar solucions a determinats problemes com per millorar la competitivitat. Les àrees en què s'ofereix assessorament són les següents:

 

  • Finances
  • Generalista i planificació estratègica d'àmbit industrial
  • Generalista amb visió transversal
  • Internacionalització
  • Anàlisi de costos

 

Palau Avança, el servei municipal d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, és on poden adreçar-se les empreses del municipi que hi estiguin interessades. Per contactar-hi cal escriure un correu electrònic a les adreces ocupacioempresa@palauplegamans.cat o molinersm@palauplegamans.cat, o bé trucar al número de telèfon 93.864.53.16 (de dilluns a divendres, de 9 a 13h) per tal de concertar una entrevista prèvia que serveix per identificar les necessitats de l'empresa i derivar-la a l'assessoria més adequada.

 

De fet, diversos empresaris d'aquest àmbit territorial ja s'han informat del projecte Via C, a través de sessions de presentació que s'han celebrat recentment. A banda del Via C, l'Eix Riera de Caldes té altres projectes a disposició de les empreses i per millorar la competitivitat de la zona: Logis (eficiència logística), Exportes? (presència internacional), PAE 1 (estalvi energètic), PAE 2 (connectivitat TIC), Promoció del vehicle elèctric i Formació professionalitzadora.

 

Els municipis que integren l'Eix Riera de Caldes completen una estructura empresarial amb grans potencialitats. S'hi comptabilitzen més de 87.000 habitants, s’hi localitzen 42.000 llocs de treball, prop de 3.000 empreses i 32 polígons d’activitat econòmica. L’activitat industrial, amb prop de 1.000 empreses, d’entre les quals més de 400 d’alta intensitat tecnològica, és la més emblemàtica del territori. D'entre les prop de 1.000 empreses industrials existents, destaca una gran concentració de firmes del sector del metall, així com una significativa presència d'empreses capdavanteres en els sectors alimentari, químic i farmacèutic, de transformació de plàstic i cautxú i d'arts gràfiques. Compta, així mateix, amb una significativa presència d'importants empreses de transport i logística i amb la Central Integrada de Mercaderies (CIM) del Vallès i, així com la projectada Central intermodal de la Llagosta


Imatges relacionades

  • Presentació del projecte Via C amb empresaris.

    Presentació del projecte Via C amb empresaris.

Enllaços relacionats