Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Seminari sobre l'evolució del sector logístic i les oportunitats de feina i negoci que ofereix

19 de novembre de 2014La sessió, en què hi participen empreses rellevants, se celebra el proper 26 de novembre a Can Gavarra, Polinyà

 

El proper dimecres, 26 de novembre, se celebra a Can Gavarra, a Polinyà, un interessant seminari: 'La logística com a sector de competitivitat', amb la participació de representants d'empreses de referència. El seminari, que té una durada prevista de 3 hores (de 10 a 13h), s'adreça a empreses del sector logístic o aquelles en què la logística tingui un pes important en la seva activitat diària, però també a persones que busquin una reorientació professional o que es trobin en situació d'atur i estudiants.

 

Per assistir-hi cal inscriure-s'hi omplint un formulari que es pot trobar al web del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO). El programa del seminari inclou una introducció i contextualització sobre el sector logístic i la competitivitat, tractant també la seva relació amb el món laboral i la seva evolució en els darrers anys. Aquesta introducció anirà a càrrec de José Carlos Galán, consultor i formador en logística. Tot seguit se celebrarà una taula rodona amb representants de diverses empreses que tractaran les ocupacions laborals del sector, els perfils professionals que demanda el mercat i les perspectives de futur del sector. Parlaran d'aquests i altres temes representants de les empreses Barnastock, Zetes Multicom, Jané, Esbo Logistics i Alliance Healthcare Espanya. Al final, i després de les conclusions dels experts, hi haurà temps per a un torn obert de precs i preguntes.

 

En definitiva, el seminari pretén donar una visió àmplia i real del sector logístic i la repercussió en el món laboral, els llocs de treball que s'hi poden crear i els canvis de les ocupacions i de les empreses. Per demanar més informació cal posar-se en contacte amb Nélida Rodríguez, de COPEVO, a l'adreça electrònica nrodriguez@copevo.cat, o al telèfon 93.707.07.07. COPEVO és qui organitza el curs, en col·laboració amb l'Associació de Municipis Eix Riera de Caldes i amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Imatges relacionades

  • Polígon Industrial Riera de Caldes, a Palau-solità i Plegamans.

    Polígon Industrial Riera de Caldes, a Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats