Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

El Tinent d'Alcaldia Joan Segrelles renuncia al càrrec de regidor per motius personals

2 de febrer de 2015El darrer Ple Municipal Ordinari, celebrat el 29 de gener del 2015, ha acceptat la renúncia de Joan Segrelles com a regidor de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per motius personals.

 

Joan Segrelles ha estat durant el present mandat (2011-2015) un dels 6 representants del PSC al Ple Municipal i un dels 9 membres de l'equip de govern actual, encapçalat per l'Alcaldessa Teresa Padrós. Dins el govern ha ostentat les atribucions de Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern, així com el càrrec de regidor d'aquestes dues àrees a més a més de les d'Indústria i Ocupació.

 

L'Alcaldessa Teresa Padrós manifesta "un profund agraïment per la important tasca i la gran dedicació que Joan Segrelles ha dut a terme per al municipi durant aquests anys". En aquests moments, el consistori resta a l'espera que la Junta Electoral Central designi la persona que ocupava el següent lloc de la llista amb la que el PSC es va presentar a les eleccions municipals del 2011 i que accepti ocupar la plaça de regidor/a que ha quedat vacant al Ple Municipal.

 


Imatges relacionades

  • Joan Segrelles presenta les ordenances fiscals del 2015 al Ple Municipal del 30 d'octubre del 2014.

    Joan Segrelles presenta les ordenances fiscals del 2015 al Ple Municipal del 30 d'octubre del 2014.