Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Nova convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals per contractar cinc persones més

18 de març de 2015La data límit per presentar candidatures a l'Ajuntament és el divendres 27 de març

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obert una nova convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals 2015. Es contractaran cinc persones de forma temporal per desenvolupar tasques en diverses àrees del consistori. Malgrat ser una nova convocatòria, aquestes cinc places formen part dels Plans d'Ocupació Municipals 2015 aprovats el passat mes de gener amb un pressupost total de 164.482,65€ per a la contractació temporal de divuit persones, incloent-hi les que es convoquen ara.

 

Ja és obert el termini per presentar-hi candidatures, fins al divendres 27 de març del 2015. Les bases de la convocatòria detallen els documents que s'han presentar i tota la informació que cal saber per participar en el procés de selecció. De les cinc places que es convoquen ara, tres es reserven per a aturats/des amb càrregues familiars i les altres dues per a aturats/des majors de 50 anys.

 

Les persones interessades han de complir els següents requisits:

-Residir a Palau-solità i Plegamans amb una antiguitat mínima d'un any.

-Estar inscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a Demandant d'Ocupació No Ocupat (DONO).

-No cobrar ni tenir dret a percebre prestació d'atur o subsidi d'atur. S'acceptaran excepcionalment les persones que acreditin que se'ls acaba la prestació en el termini màxim d'un mes a comptar des del moment en què presenten la documentació.

-No estar contractat en cap tipus de jornada laboral ni estar donat d'alta al règim d'autònoms.

 

Els cinc llocs de feina que es convoquen són els següents:

-1 oficial de paleta

-1 oficial administratiu de suport a biblioteques escolars

-1 peó de jardineria

-2 peons de paleta

 

S'ha aprovat aquesta nova convocatòria per contractar cinc persones perquè no es van cobrir totes les places ofertades (17) en el primer procés de selecció, culminat el 10 de març, quan es va publicar la llista final de les persones que complien amb els requisits i van obtenir les millors puntuacions. En finalitzar el primer procés només se n'han contractat tretze perquè quatre places van quedar desertes per manca d'inscripcions i perquè una de les persones seleccionades va trobar una altra feina.

 

Una d'aquestes quatre places descobertes era originàriament per a un oficial, però s'ha desdoblat en aquest nou procés en modificar-se la categoria, convertint-se en dues de peó. És per aquest motiu que ara es convoquen cinc places i que siguin finalment divuit les persones que es volen contractar amb aquests plans d'ocupació. Tot plegat, mantenint el pressupost inicial de 164.482,65€. Una part, 31.000€, està finançada per l'Ajuntament. La resta, 133.482,65€, prové d'una subvenció atorgada en el marc de la línia de suport al finançament dels plans locals d'ocupació del Protocol General del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, de la Diputació de Barcelona.


Imatges relacionades

  • Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

    Dos dels treballadors contractats amb els Plans d'Ocupació Municipals 2015 i que són dos dels tretze seleccionats en la primera convocatòria.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats