Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Curs gratuït per saber com obrir una botiga 'on-line'

10 de juliol de 2015La formació consta de 4 sessions, els dies 14, 16, 21 i 23 de juliol

 

Palau Avança organitza un curs gratuït per oferir els recursos i les eines necessàries a les persones que vulguin obrir una botiga 'on-line' -que vengui els seus productes per Internet-, o per ajudar aquells negocis que ja la tenen però volen millorar-ne els resultats. S'adreça especialment a empresaris i autònoms i a les persones que estiguin pensant en emprendre per aquesta via.

 

Per fer el curs cal omplir la inscripció en línia. Es poden aclarir dubtes trucant a Palau Avança, al telèfon 93.864.80.56 (extensió 2505). Les sessions tenen lloc els dies 14, 16, 21 i 23, de 9.30 a 13.30h, a l'Auditori de la Masia de Can Cortès.

 

El curs té una visió integral, abastant aspectes molt diversos que cal tenir en compte per aconseguir èxit en aquesta mena d'empresa. En primer lloc, la importància d'estar a Internet per aprofitar oportunitats de negoci arreu del món, exposant exemples d'èxit i analitzant la millor manera de ser-hi per tal de tenir la major visibilitat possible. Després, el curs aprofundeix en els components clau que cal tenir en compte, com ara el disseny del lloc web, les plataformes de pagament, els aspectes legals, l'enviament dels productes. Es tracta d'una formació que imparteix Sandra Cordone, de la consultoria Acierta, especialitzada en màrqueting, comunicació i tecnologia. El curs és organitzat per Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, i l'Associació de Municipis Eix Riera de Caldes.


Imatges relacionades

  • Curs per obrir una botiga 'on-line'. Imatge del cartell.

    Curs per obrir una botiga 'on-line'. Imatge del cartell.

Enllaços relacionats