Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Palau Avança ajuda a fer currículums que incloguin competències i habilitats

28 de juliol de 2015Palau Avança, el servei municipal d'Ocupació i Empresa, ofereix assessories individualitzades per ajudar les persones que busquen feina a elaborar currículums que incloguin les seves competències i habilitats. Per utilitzar aquest servei només cal posar-se en contacte amb Palau Avança i concertar hora de visita, trucant al número de telèfon 93.864.53.16 o escrivint un correu electrònic a ocupacioempresa@palauplegamans.cat.

 

Laura Navarro, regidora d'Ocupació i Empresa, anima les persones que busquen feina a aprofitar aquesta assessoria: "Per tenir més opcions de ser contractat, és molt important destacar quines competències es dominen; què és el que se sap fer". En definitiva, el currículum per competències "va més enllà de dir els llocs de feina que s'han ocupat i durant quant de temps", explica Navarro.

 

Les tècniques de Palau Avança s'entrevisten amb les persones que volen millorar el currículum per tal d'introduir-hi les funcions que han desenvolupat en la seva experiència laboral, els coneixements que han adquirit, les capacitats que tenen -com la de saber treballar en equip o la d'organització-, els programes informàtics que es dominen... Des de Palau Avança es posa l'accent en el fet que les empreses cada cop es fixen més en les competències i les habilitats que les persones candidates exposen als currículums per decidir quines superen la primera selecció i es convoquen a una entrevista. Així és com tracten de determinar el comportament futur i el nivell d'adequació dels candidats i les candidates al lloc de feina.

 

L'objectiu del currículum per competències és que l'empresa pugui copsar ràpidament les capacitats, habilitats, responsabilitats i altres aspectes rellevants. A més, des de Palau Avança es recomana adequar el currículum a l'objectiu laboral de la persona, tenint en compte que cal detallar les habilitats que cerquen les empreses, així com les funcions que pot dur a terme la persona contractada.

 

De fet, l'Ajuntament ja inclou la selecció per competències en els processos que convoca, ja siguin plans d'ocupació o a l'hora de cobrir vacants en serveis municipals. Palau Avança es coordina amb altres àrees del consistori perquè s'incloguin criteris de valoració de competències i d'habilitats de les persones candidates.


Imatges relacionades

  • Palau Avança es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

Enllaços relacionats