Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

Dimecres 21, últim dia per presentar-se al Pla d'Ocupació

19 d'octubre de 2015L'Ajuntament contractarà tres persones en atur: un oficial d'electricitat i dos peons de manteniment i serveis

 

Dimecres 21 d'octubre és la data límit per presentar candidatures a tres llocs de feina que crea l'Ajuntament amb un nou Pla d'Ocupació. Les bases de contractació inclouen tots els detalls respecte als llocs de feina, els requisits per presentar-s'hi i el procés de selecció, així com la documentació que cal aportar. S'ha de presentar amb el formulari de sol·licitud al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 

"Fem una crida a les persones aturades que compleixen els requisits a presentar-s'hi", manifesta Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Ocupació. "Amb aquests plans, l'Ajuntament crea feina de forma directa i amb els seus recursos econòmics", afegeix Navarro. I és que el consistori és qui fa la convocatòria i qui satisfà íntegrament la inversió que suposa, sense la participació de cap altra administració ni organisme.

 

Es creen tres llocs de feina, de sis mesos de durada. Un, d'oficial electricista. Els altres dos, de peons de brigades de manteniment i serveis en jardineria i obres. S'hi poden presentar persones que estiguin en situació d'atur, entre altres requisits. Tanmateix, pel que fa als perfils de les candidatures, aquesta convocatòria conté dues novetats rellevants. D'una banda, és oberta a persones que percebin prestacions o subsidis. De l'altra, poden optar-hi aquelles que hagin estat contractades anteriorment en altres plans d'ocupació, si bé obtindran més puntuació les que no hi hagin participat mai.

 

És previst que la contractació es faci a finals de novembre, un cop culminat el procés de selecció. Les bases de contractació detallen els requisits i la documentació que han d'aportar les persones que s'hi volen presentar, així com els aspectes que es valoraran i la puntuació que s'atorga en cada criteri. A més de l'experiència professional, es tindrà en compte la situació socioeconòmica de la unitat familiar, entre altres qüestions.

 

Per obtenir més informació sobre aquest Pla d'Ocupació, cal posar-se en contacte amb:

 

Palau Avança, servei d'Ocupació i Empresa

C. Folch i Torres, 88-90

De dilluns a divendres, de 9 a 14h

Telèfon: 93.864.53.16

Adreça electrònica: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

 


Imatges relacionades

  • Treballadora contractada mitjançant els Plans d'Ocupació Municipals.

    Treballadora contractada mitjançant els Plans d'Ocupació Municipals.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats