Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Se celebren dos cursos de Palau Avança per millorar les probabilitats d'aconseguir feina

27 d'octubre de 2015Aquesta setmana tenen lloc dos cursos organitzats per Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament, que tenen l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de les persones que els realitzen. Un d'ells és de manipulació d'aliments i ha tingut lloc aquest matí a Can Cortès. L'altre, de carretó elevador, se celebra aquest dijous a Barcelona.

 

Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Empresa i Ocupació, ha acudit aquest matí al curs de manipulació d'aliments per donar a les 25 persones que el realitzen i les ha engrescat "a fer propostes a Palau Avança sobre altres cursos que puguin ser útils per a les persones que busquen feina o que volen millorar la seva formació".

 

Els dos cursos que es realitzen aquesta setmana han omplert les places disponibles; 25 en el de manipulació d'aliments i 15 en el de carretó elevador. Totes les persones de Palau-solità i Plegamans que estiguin interessades en realitzar properes edicions d'aquests i altres cursos poden dirigir-se a Palau Avança per figurar en la seva base de dades. Tal i com ha comentat Navarro, també s'hi pot adreçar tothom per proposar formacions que millorin les opcions d'aconseguir feina.

 

Palau Avança, servei d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Telèfon: 93.864.53.16

Adreça electrònica: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

 


Imatges relacionades

  • Curs de Manipulació d'Aliments organitzat per Palau Avança.

    Curs de Manipulació d'Aliments organitzat per Palau Avança.

Enllaços relacionats