Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Comença un curs de formació en Excel i Acces per a persones en situació d’atur

24 de novembre de 2015Palau Avança, el servei d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha iniciat un curs de formació d’Excel i Acces adreçat a persones en situació d’atur. “L’objectiu és fer formació en eines necessàries per aconseguir una feina. Volem incrementar les capacitats dels nostres usuaris, i és molt important fer formació adequada al lloc de treball”, explica la regidora d’Ocupació, Laura Navarro.

 

El curs, que és gratuït i es va iniciar ahir, es realitza fins el proper 4 de desembre, de 15 a 18 hores a l’edifici de promoció econòmica. “La convocatòria d’aquest curs, que és per a 15 persones, ha sobrepassat les expectatives d’inscripció i hem hagut d’obrir una llista d’espera per fer una segona edició”, afirma Navarro.

 

En el curs d’Excel i Acces hi participen persones que tenen coneixements d’informàtica i domini del word, però volen ampliar la seva formació en els programes del paquet d’office. Els requisits per accedir-hi eren estar empadronats a Palau-solità i Plegamans i inscrits al servei local d’ocupació.

 


Imatges relacionades

  • Primera sesió del curs d'Excel i Acces

    Primera sesió del curs d'Excel i Acces