Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Palau Avança i Joventut demanen als joves que busquen feina que s’inscriguin al SOC i a la Garantia Juvenil

16 de desembre de 2015Palau Avança, el servei d’Ocupació i Empresa de l’ Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, i la regidoria de Joventut, recomanen als i les joves del municipi que es troben en recerca activa de feina que s’inscriguin al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i a la Garantia Juvenil. “L’objectiu és que estiguin apuntats per poder accedir als programes de formació que estem preparant per fer al mes de gener”, explica la regidora d’Ocupació, Laura Navarro. Per la seva banda, el regidor de Joventut, Marc Sanabria, manifesta: “Volem fer el millor acompanyament possible als joves que es troben en recerca activa de feina, i la formació és indispensable”.

 

De fet, des de Palau Avança, la regidoria de Joventut i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, s’estan preparant quatre programes per millorar l’ocupació del jovent del municipi. Els projectes seran Fem ocupació per joves, Joves per l’ocupació 2015, Programa integral i Emprenedoria jove per promoure la salut i la qualitat de vida. Per parlar dels projectes, s’està organitzant una sessió informativa per al proper 18 de gener, “però un dels requisits indispensables per poder accedir-hi serà estar inscrit en el SOC, per això volem fer molta incidència en aquest fet”, remarquen els regidors Navarro i Sanabria.

 

En la sessió informativa de gener s’informarà als joves dels programes adreçats a millorar la seva ocupabilitat, també es recolliran les dades de les persones interessades que acompleixin els requisits i es facilitaran els tràmits necessaris per poder accedir als diferents programes formatius.

 

Des dels serveis d’Ocupació i Empresa i Joventut del nostre municipi, també es vol informar que el servei tècnic del Consell Comarcal que es desplaçava al nostre municipi per fer suport a la Garantia Juvenil, ja no està disponible i ara s’han establert dies fixes de permanència a Sabadell i Terrassa. Per aquest motiu, qualsevol jove que vulgui adreçar-se a aquest servei, es pot dirigir igualment al servei d’Ocupació i Empresa, Palau Avança, o a l’Espai Jove l’Escorxador, per rebre una primera informació i se li farà l’assessorament oportú si cal derivar-lo a una altra població.


Imatges relacionades

  • Presentació de la Garantia Juvenil a l'Espai Jove l'Escorxador.

    Presentació de la Garantia Juvenil a l'Espai Jove l'Escorxador.

Enllaços relacionats