Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Tres empreses són guardonades en els Premis a l'Emprenedoria que atorga Palau Avança

17 de desembre de 2015Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament, ha lliurat els Premis a l'Emprenedoria del 2015. Per unanimitat del jurat, que ha valorat aspectes com la creació de llocs de treball i la innovació, entre altres, han resultat reconegudes tres empreses del municipi, en tres categories diferents:

 

  • Premi Emprenedors Joves: Psicòlegs Palau
  • Premi Dones: Ca la Pepi
  • Premi a la Innovació: Torra Argemí Advocats Associats

Les tres han estat guardonades amb 2.000€, així com amb un diploma acreditatiu. Els han rebut de mans de Teresa Padrós, Alcaldessa del municipi, Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Ocupació i Empresa, i Francesc Martínez Boluda, membre de Rotary Club, en un acte celebrat el 13 de desembre.

 

Teresa Padrós va lloar la tasca que està desenvolupant la regidoria d'Ocupació i Empresa, en el sentit d'estar duent a terme un important volum de feina per millorar la competitivitat de les empreses, potenciar les possibilitats d'ocupabilitat de les persones aturades i ajudar les que volen tirar endavant una idea de negoci.

 

Laura Navarro, al seu torn, va situar, com a una de les prioritats, "la formació, com a millor estratègia per aconseguir la inserció laboral". Pel que fa l'autoocupació, Navarro va recordar que Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, assessora i acompanya les persones que volen emprendre, això sí, "fent estudis previs de viabilitat i de mercat per conèixer si hi ha probabilitats d'èxit i potenciar-les". Va agrair, així mateix, la "confiança de la ciutadania en el servei d'emprenedoria".


Imatges relacionades

  • Lliurament dels Premis a l'Emprenedoria 2015.

    Lliurament dels Premis a l'Emprenedoria 2015.

Enllaços relacionats