Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 27 de juliol

S'esgoten les places per assistir a la conferència de Xavier Sala-i-Martín

27 de gener de 2016‘Conrear el capital humà’ és el títol de la ponència que ofereix el catedràtic d’Economia de la Universitat de Columbia

 

Xavier Sala-i-Martín, catedràtic J. M. Grossman d’Economia de la Universitat de Columbia a Nova York, impartirà la conferència ‘Conrear el capital humà’, que se celebrarà el 4 de febrer, a les 19h, a l’Auditori de Würth Espanya, a Palau-solità i Plegamans. Palau Avança, el servei d’Ocupació i Empresa municipal, és qui organitza l’acte.

 

S'ha completat l'aforament disponible en menys de 48 hores, amb les preinscripcions on-line que es van obrir el dilluns 25 de gener. S'ha confirmat la reserva per correu electrònic a les persones que sí han aconseguit plaça. N'hi ha unes 50, però, que han omplert el formulari quan ja no hi havia butaques disponibles. Aquestes últimes han quedat inscrites en una llista d'espera. Si es cancel·len reserves l'organització es posarà en contacte amb les persones d'aquesta llista per comunicar-los la disponibilitat, per ordre de preinscripció.

 

S'ha establert aquest sistema de preinscripció perquè l'aforament és limitat. Es recorda que no es podrà accedir de cap manera si no es té la confirmació de la inscripció. Es controlarà, doncs, a l’entrada de l’auditori, que les persones que vulguin assistir-hi tinguin la inscripció validada. La confirmació s’enviarà per correu electrònic, a l’adreça que les persones interessades facin constar en la preinscripció.

  

Quant a la ponència del dia 4, Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa, agraeix “la disponibilitat i predisposició de Sala-i-Martín per acudir a la nostra població i oferir aquesta conferència”. La regidora estén l’agraïment a Würth Espanya, “tant per facilitar l’espai com per col·laborar amb l’Ajuntament en els aspectes tècnics de l’acte”.

 

El professor Sala-i-Martín exposarà en la conferència aspectes vinculats a la competitivitat de les economies locals i la necessitat de crear un marc on les empreses i les persones siguin capaces d’innovar. Des de Palau Avança es vol oferir a les empreses i a la ciutadania del municipi una xerrada que permeti reflexionar i dissenyar estratègies per a la millora de la competitivitat de les empreses, d’una banda, i la millora de l’ocupabilitat de les persones, de l’altra.

 


Imatges relacionades

  • Xavier Sala-i-Martín. Imatge cartell conferència 'Conrear el capital humà'.

    Xavier Sala-i-Martín. Imatge cartell conferència 'Conrear el capital humà'.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats