Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Les persones interessades en optar al proper Pla d’Ocupació han d’estar inscrites al SOC

7 d'abril de 2016 

Palau Avança, el servei d’Ocupació i Empresa municipal, està enllestint el procés administratiu per convocar els Plans d’Ocupació d’aquest any. Es crearan diversos llocs de feina temporals al propi Ajuntament. El consistori només podrà admetre com a candidats o candidates als llocs de feina les persones que estiguin inscrites prèviament al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

“És imprescindible que les persones que busquen feina estiguin inscrites al SOC i a Palau Avança. Estar en un sol lloc no és suficient per optar als Plans d’Ocupació”, subratlla Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa. De fet, administracions com la Diputació de Barcelona atorguen subvencions i aproven Plans d’Ocupació específics per a cada municipi en funció del perfil de les persones que estan inscrites al SOC. “Estar apuntat o apuntada al SOC també dóna accés a programes formatius, per exemple. No ens cansarem d’insistir-hi; és molt important”, incideix Navarro.

 

L’oficina del SOC a la qual s’han d’inscriure els ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans és la següent:

 

Sabadell I – Sardà
Carrer Sardà, 121-123. Sabadell.
Telèfon: 93.720.64.60 / 93.720.64.62
De dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00h
A/e: otg_sabadellsarda.soc@gencat.cat

 

L’Ajuntament informarà properament, quan es completi l’aprovació administrativa corresponent, sobre els llocs de feina que es creïn i el procés de selecció i contractació.


Imatges relacionades

  • Treballadora contractadaa en un pla d'ocupació anterior.

    Treballadora contractadaa en un pla d'ocupació anterior.

Enllaços relacionats