Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Dilluns 9 de maig és la data límit per presentar candidatura al Pla d’Ocupació Municipal

3 de maig de 2016Per optar als llocs de feina cal haver-se inscrit prèviament al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i estar en situació d’atur

 

El proper dilluns, 9 de maig, és la data límit per presentar candidatura a un dels 13 llocs de feina que convoca l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans a través del Pla d’Ocupació Municipal 2016. Dijous passat una setantena de persones van acudir a la sessió informativa que va convocar Palau Avança, el servei municipal d’Ocupació i Empresa, per explicar els detalls d’aquest Pla d’Ocupació i resoldre dubtes.

 

“Des del consistori apostem pels plans d’ocupació com a eina per ajudar les persones que es troben sense feina a reinserir-se al món laboral”, explica Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Empresa i Ocupació. “A més d’oferir feina al propi Ajuntament, el programa inclou formació perquè més endavant tinguin més oportunitats i més opcions de progressar”, afegeix Navarro.

 

Presentació de sol·licituds

La candidatura s’ha de formalitzar lliurant la instància corresponent degudament emplenada junt amb la documentació que especifiquen les bases reguladores. Tant les bases com les instàncies es poden trobar al web Pla d’Ocupació 2016. Hi ha tres sol·licituds (instàncies) diferents, segons les places a les que es vol optar. Cal entregar tota la documentació presencialment, al Servei d’Atenció Ciutadana de la Casa Consistorial (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 

Per optar a les places d’aquest Pla d’Ocupació cal haver-se inscrit prèviament al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), estar en situació d’atur i no cotitzar a cap dels règims de la Seguretat Social. Cada persona interessada pot presentar sol·licituds a diverses places. A més, poden optar-hi aquelles que hagin estat contractades en plans d’ocupació anteriors.

 

Alguns dels 13 llocs de feina es reserven a col·lectius específics: persones amb discapacitat, joves i aquelles que tinguin dificultats socioeconòmiques certificades pels Serveis Socials municipals. La resta s’adrecen a qualsevol persona aturada, si bé obtindran un punt automàtic en el procés de selecció les que tinguin una edat de 45 o més anys. “Un terç de les persones en situació d’atur del municipi estan en aquesta franja d’edat i sovint s’enfronten a més obstacles en els processos de selecció”, especifica Laura Navarro.


Les bases especifiquen els requisits per optar a cada lloc de feina
, les funcions que s’han de desenvolupar, la documentació que cal lliurar en cada cas i els criteris que tindrà en compte el tribunal qualificador.

 

Els llocs de feina que es convoquen són els següents:

 • 1 auxiliar de Cultura. Contracte d’1 any a mitja jornada.
 • 1 auxiliar de Biblioteca Municipal. Contracte de 6 mesos a jornada completa.
 • 1 auxiliar d’Atenció Ciutadana. Contracte d’1 any a mitja jornada.
 • 1 auxiliar de suport a biblioteques escolars. Contracte d’1 any a mitja jornada.
 • 1 oficial de pintura. Contracte de 6 mesos a jornada completa
 • 1 oficial d’electricitat. Contracte de 6 mesos a jornada completa.
 • 2 oficials de paleta. Contractes de 6 mesos a jornada completa.
 • 1 paleta d’entre 16 i 30 anys. Contracte de 6 mesos a jornada completa.
 • 1 conserge de manteniment d’instal·lacions municipals. Ha de comptar amb certificat de discapacitat. Contracte de 6 mesos a jornada completa.
 • 3 peons per a les brigades de Manteniment i Serveis. En aquests 3 llocs de feina es tindrà en compte una valoració de la situació socioeconòmica per realitzar la selecció. Contractes de 6 mesos a jornada completa.

A més a més d’aquests 13 llocs de feina, el Pla d’Ocupació 2016 n’inclou 4 més que es convocaran la propera tardor. El Pla d’Ocupació 2016 que ha aprovat l’Ajuntament està dotat amb 161.244,74€ per als 17 llocs de feina. La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament 111.244,74€ a través d’una subvenció destinada a aquesta finalitat. Els 50.000€ restants provenen de fons propis del consistori inclosos al pressupost municipal.

 

Per obtenir més informació el Pla d’Ocupació 2016 cal adreçar-se a:

 

Palau Avança
Servei d’Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90.

Tel.: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat 


Imatges relacionades

 • Treballadora contractadaa en un pla d'ocupació anterior.

  Treballadora contractadaa en un pla d'ocupació anterior.

 • Sessió informativa d'un Pla d'Ocupació anterior.

  Sessió informativa d'un Pla d'Ocupació anterior.

Enllaços relacionats