Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

S’obre una nova convocatòria per contractar cinc persones amb el Pla d’Ocupació Municipal 2016

13 de setembre de 2016



Ja és oberta la segona convocatòria del Pla d’Ocupació Municipal 2016, amb la que l’Ajuntament contractarà cinc persones durant sis mesos a jornada completa. Les persones seleccionades treballaran en diversos serveis municipals. Es preveu que s’incorporin als llocs de feina el proper mes de novembre.

 

“L’Ajuntament fa una aposta ferma pels plans d’ocupació”, manifesta Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa. “Són una de les millors ajudes socials possibles perquè combinen la creació de llocs de feina amb la millora de serveis municipals”, afegeix Navarro, qui concreta que “algunes de les ofertes es reserven a persones amb una situació socioeconòmica difícil i, en la valoració, també es tindrà en compte la inserció sociolaboral de determinats col·lectius, com les persones que tenen més de 45 anys”.

 

Presentació de candidatures
El termini per presentar candidatures finalitza el 30 de setembre. Les persones interessades han de consultar la informació del web Pla d’Ocupació Municipal. Hi trobaran les bases de la convocatòria, les instàncies per presentar-s’hi i la documentació que han d’aportar.

 

Els cinc llocs de feina estan reservats per a persones en situació d’atur i que estiguin inscrites al Servei Local d’Ocupació de Palau Avança. Si bé aquests són requisits imprescindibles per a les cinc places, n’hi ha tres en què es tindrà en compte la situació socioeconòmica dels candidats i candidates alhora de fer la valoració per seleccionar les que seran finalment contractades.

 

Els llocs de feina que es convoquen són els següents:

  • 1 auxiliar administratiu/va per al servei d’Informàtica i Telecomunicacions.
  • 1 peó per a les Brigades de Manteniment i Serveis: Paleteria.
  • 3 peons per a les Brigades de Manteniment i Serveis: Jardineria. Per seleccionar les tres persones que ocuparan aquests llocs de feina es tindrà en compte la valoració socioeconòmica.

Divuit llocs de feina públics

Aquesta segona convocatòria forma part del Pla d’Ocupació Municipal 2016, que duu a terme l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el suport de la Diputació de Barcelona. Un total de 13 persones estan treballant actualment a l’Ajuntament en haver estat seleccionades en la primera convocatòria, que es va obrir el mes d’abril. Per tant, en total són 18 les persones que contracta l’Ajuntament amb el Pla d’Ocupació d’aquest any. La inversió global amb què està dotat suma 161.244,74€. La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 111.244,74€ per dur-lo a terme. Els 50.000€ restants provenen de fons propis del consistori.


Imatges relacionades

  • Treballadora de la Biblioteca Municipal contractada en la 1a convocatòria del Pla d'Ocupació 2016.

    Treballadora de la Biblioteca Municipal contractada en la 1a convocatòria del Pla d'Ocupació 2016.

  • Treballador contractat en la 1a convocatòria del Pla d'Ocupació 2016, dins l'equip de les brigades municipals.

    Treballador contractat en la 1a convocatòria del Pla d'Ocupació 2016, dins l'equip de les brigades municipals.

Enllaços relacionats