Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Palau Avança ofereix nous cursos gratuïts d’informàtica, d’operari de carretó elevador i de maneig de pont grua

14 d'octubre de 2016Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a l’edifici de Promoció Econòmica
 

El Servei d’Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Palau Avança, ofereix aquest mes d’octubre tres cursos gratuïts per a les persones aturades del municipi. Per formalitzar les inscripcions i demanar-ne la informació cal acudir presencialment a l'edifici de Promoció Econòmica, situat al número 88-90 del carrer Folch i Torres, de 9 a 13h, o trucar al telèfon 93.864.53.16.

 

El primer dels cursos té com a finalitat formar els interessats en el maneig amb seguretat de carretó elevador, eina també coneguda als sectors industrial i logístic com a toro. Els assistents, un màxim de 15, obtindran un certificat. El curs es duu a terme el 20 d’octubre a Barcelona de 9 a 13h i de 14 a 18h.

 

A banda d'inscriure's presencialment dins el termini establert, els interessats han de complir els següents requisits: estar inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant de feina, disposar del Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO), ser major de 18 anys, complir amb unes condicions físiques i psíquiques mínimes, fotocopia del DNI i tenir carnet de conduir B.

 

Aprendre el maneig del pont grua és el contingut del segon curs on els assistents obtindran un certificat acreditatiu d’operari. El número de places també està limitat a 15. La jornada permetrà els alumnes aprendre el maneig segur del pont grua, identificar els riscos i adequar-se a la normativa vigent. El curs es desenvoluparà en una única sessió de vuit hores, el dia 22 d’octubre, de 9 a 13h i de 14 a 18h.

 

Per formalitzar la inscripció cal aportar el DNI, el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO), i fotocopia del carnet de conduir B.

 

Del 24 al 28 d’octubre, Palau Avança ofereix un altre curs, aquest amb el títol Iniciació a la informàtica i recerca de feina. De 20 hores de durada, les inscripcions es poden fer presencialment a l’edifici de Promoció Econòmica o bé per correu electrònic a ocupacioempresa@palauplegamans.cat.


Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

  • Curs d'informàtica

    Curs d'informàtica

Documentació adjunta