Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

Sessió informativa sobre la Garantia Juvenil el proper dimarts al matí

11 de gener de 2017El programa proporciona oportunitats a persones d’entre 16 i 29 anys: oferta de feina, pràctiques o formació

 

Dimarts vinent, 17 de gener, té lloc a la Casa Consistorial (pl. de la Vila, 1), una sessió informativa sobre la Garantia Juvenil, una iniciativa que proporciona oportunitats laborals i formatives a joves d’entre 16 i 29 anys.

 

La xerrada tindrà lloc a les 10.00h i és completament oberta. Com que s’aprofitarà la sessió per fer entrevistes personalitzades i iniciar derivacions a programes, es recomana acudir-hi amb una fotocòpia del DNI, un currículum i amb els fulls d’inscripcions realitzades al Servei d’Ocupació a Catalunya (Dardo) i a la Garantia Juvenil.

 

Els requisits per accedir a la Garantia Juvenil són ara menys exigents que en edicions anteriors, de manera que es facilita que més persones se’n puguin beneficiar. Es poden consultar a la següent publicació de la Generalitat de Catalunya:

 

La sessió informativa de dimarts anirà a càrrec de personal tècnic del Consell Comarcal del Vallès Occidental especialitzat en la Garantia Juvenil. Es pot demanar més informació a Palau Avança, el servei local d’Ocupació i Empresa, o a través de l’Espai Jove l’Escorxador. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del SOC.


Imatges relacionades

  • Sessió informativa anterior sobre la Garantia Juvenil.

    Sessió informativa anterior sobre la Garantia Juvenil.

Enllaços relacionats