Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

L'Ajuntament convoca la Tercera Edició del Concurs de Foment a l'Emprenedoria

7 de març de 2017Es poden presentar candidatures entre el 8 i al 22 de març de 2017

 

Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, convoca una nova edició del Concurs d'Emprenedoria i Empresa, aquest any dotat amb 20.000 euros en premis. Tal i com explica la regidora d'Empresa i Ocupació i regidora Manteniment d’Edificis Públics i Projectes, Laura Navarro, "aquest any hem transformat els premis en un concurs, i es convoquen amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria com a font d'innovació i de llocs de treball".

 

Segons Navarro, el canvi de denominació ve donat per la voluntat, no només d’afavorir i donar suport a iniciatives empresarials, sinó de fer també un seguiment dels recursos que facilita: “Per aquest motiu, s’incorpora un apartat de seguiment de les empreses i/o autònoms premiats, des del servei Palau Avança”.

 

Es poden presentar a aquest concurs totes aquelles empreses i/o autònoms amb seu social a Palau-solità i Plegamans que presentin un projecte empresarial de forma individual o col·lectiva. També es valorarà que l’empresa formi part del Cens d’Activitats Municipals d’acord amb la normativa vigent actual.

 

Les persones interessades a presentar-s'hi poden lliurar les sol·licituds corresponents al Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (plaça de la Vila, 1) entre el 8 i el 22 de març de 2017. Ho han de fer seguint les indicacions de les bases del concurs i aportant tota la documentació que s'hi detalla. Pots trobar tota la informació en aquest web Concurs de Foment de l’Emprenedoria  .

 

Laura Navarro ha insistit que “el nostre objectiu és fomentar l’activitat empresarial, potenciar les empreses establertes en el municipi i donar suport a les iniciatives que possibilitin la creació d’ocupació, l’autoocupació dels aturats i l’èxit empresarial”.

 

Categories

El Concurs de Foment a l'Emprenedoria de Palau-solità i Plegamans es convoca en dos categories destinades a empreses i autònoms més un treballador:

  • Empreses i autònoms amb activitat entre 2011 fins l’actualitat
  • Empreses i autònoms amb activitat des de l’1 de desembre de 2015 fins l’actualitat

En la categoria d’empreses creades entre el gener de 2011 i l’actualitat, s'atorgarà un premi de 6.000 euros a la guanyadora i un de 4.000 euros a l’autònom/a classificat en primera posició. Pel que fa a la categoria de empreses creades entre l’1 de desembre de 2015 fins l’actualitat, la empresa guanyadora rebrà també 6.000 euros i, 4.000 l’autònom/a vencedor.

 

L'acte d'entrega dels premis del concurs, amb la participació de tots els candidats admesos, tindrà lloc en la propera edició de Tarda d’Emprenedoria, prevista a finals del mes d’abril. A més de l’acta d’entrega, es farà una conferència i un Networking tot amb l’interès de provocar sinèrgies entre empreses noves i empreses ja instaurades amb llargues trajectòries.


Imatges relacionades

  • Cartell de convocatòria del Concurs

    Cartell de convocatòria del Concurs

Enllaços relacionats