Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

La sessió informativa del Pla d’Ocupació 2018 reuneix una quarantena de persones a Can Cortès

23 de gener de 2018La data límit per a la presentació de candidatures és el 2 de febrer

 

Can Cortès ha acollit aquest matí la sessió informativa del Pla d’Ocupació 2018, a càrrec de les tècniques de Palau Avança, el servei municipal d’Ocupació i Empresa. L’objectiu del pla, que ofereix 16 places temporals a jornada completa per a persones aturades, “no només és oferir llocs de treball, sinó empoderar les persones i oferir formació per defensar altres candidatures posteriors al mercat laboral”, explicava una de les tècniques.

 

La data límit per inscriure’s i optar a un dels llocs de feina és el 2 de febrer. Es poden consultar les bases de la convocatòria i fer el tràmit ‘on-line’ a la següent pàgina web:

 

A la sessió informativa d’avui hi han acudit una quarantena de persones. S’hi ha fet un repàs de les bases de la convocatòria: perfils professionals, descripció dels llocs de feina, requisits, documentació necessària, calendari i procés de selecció. Els i les assistents també han tingut l’oportunitat d’exposar els seus dubtes de forma col·lectiva i individual un cop finalitzada la presentació.

 

El Pla d’Ocupació 2018 és la materialització d’algunes de les polítiques de l’Ajuntament en matèria d’ocupació. Des de Palau Avança sempre s’ha potenciat la formació continuada, sobretot per a persones majors de 45 anys en situació d’atur de llarga durada, i enguany el Pla d’Ocupació prioritza la contractació d’aquest col·lectiu. A l’hora d’atorgar la puntuació també es tindran en compte aspectes com la formació realitzada, tenir alguna discapacitat certificada o figurar al padró municipal d’habitants amb una antiguitat superior a un any, entre altres.

 

Una altra novetat del Pla d’Ocupació respecte de l’anterior edició és la incorporació d’un perfil més tècnics com el d’auxiliar tècnic de la regidoria de Medi Ambient, el qual, juntament amb els perfils administratius, requereixen de la superació d’una prova, a més de l’entrevista, per tal de demostrar les competències TIC, organitzatives i la iniciativa-autonomia. “No vol dir que no serviu, si no sou seleccionats. Això només és una pauta que ens ajuda a discernir persones que no encaixen amb les nostres necessitats. Hem de poder justificar que els diners públics s’utilitzen per als objectius que s’han marcat”, comentava una de les tècniques que ha organitzat la jornada.


Imatges relacionades

  • Sessió informativa d'un Pla d'Ocupació anterior

    Sessió informativa d'un Pla d'Ocupació anterior

Enllaços relacionats