Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament premia sis projectes locals a la Tarda d’Emprenedoria

11 de maig de 2018Avanza Contigo, JMCYCLING Components i Agrupació Argemí Torra guanyen el Concurs d’Emprenedoria de Palau Avança

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha lliurat els premis del Concurs d’Emprenedoria i empresa, organitzat per Palau Avança, el servei municipal d’Ocupació i Empresa. L’acte d’entrega es va celebrar ahir a l'auditori de la Masia de Can Cortès, dins la Tarda d’Emprenedoria i empresa.

 

Els projectes premiats són:

 

-Avanza Contigo.(Categoria A Empresa – Al Projecte Empresarial). Empresa de serveis d'atenció a domicili a les persones dependents. Servei integral de cures pal·liatives, acompanyament, neteja, medicació i suport emocional al dependent i a la família.

 

-JMCYCLING Components.(Categoria A – Autònom). Disseny, fabricació, distribució i muntatge bicicletes i peces esportives, d'oci i d'assistència.

 

-Agrupació Argemí Torra. (Categoria B – Autònom). Assessoria immobiliària: servei integral i multidisciplinari d'advocacia i immobiliària.

 

El guanyador de la categoria A i B d'empresa s'ha endut una dotació de 6.000€, que, tal i com especifiquen les bases, han d’invertir en el negoci. Mentre que els projectes d'autònoms de les dues categories s'han endut 4.000 euros.

 

Donat que a la Categoria B Empresa no s'ha presentat cap projecte empresarial, el tribunal ha decidit atorgar tres accèssits, que corresponen al segon projecte amb més puntuació de les tres categories.

 

Així, s'ha lliurat un accèssit de 2.000 euros als següents projectes empresarials:

 

-Wellness Estètic Bossa SL. Centre d'estètica avançada. Alta qualitat de tractaments en estètica i cosmètica a l'altura dels millors centres de Barcelona: drenatge limfàtic, quiromassatge, micropigmentació, estètica i salut.

 

-Delfranknet. Consultoria i assessorament de gestió del transport: urgent directe, grans paquets logístics i petits transports.

 

-CoolEcoFood. Botiga 'online' d'alimentació ecològica i saludable amb entrega a domicili.

 

La resta de projectes presentats al Concurs d’Emprenedoria han rebut un diploma com a reconeixement per la seva participació.

 

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va felicitar tots els projectes, els guanyadors i els candidats, posant l’èmfasi en «l’empenta, els esforços i les renúncies personals que han dedicat per tirar endavant una idea i crear un negoci». Va dirigir unes paraules especials a cadascun dels sis premiats, destacant aspectes de tots ells i mostrant-se molt satisfeta de la feina.

 

El Tinent d'Alcalde d'Economia, Empresa i Comerç, Comunicació i Joventut, Marc Sanabria, ha explicat que l'Ajuntament té molt clara la necessitat, cada vegada més, d'espais i eines que promoguin el teixit empresarial, comercial i també dels treballadors autònoms: «Un d'aquests espais és precisament el Concurs d'Emprenedoria que afavoreix el creixement d'aquests teixits empresarials. Vull felicitar als guanyadors i també a tots els participants».

 

Així mateix, Sanabria ha recordat«que la nostra vila es troba en una ubicació estratègica a Catalunya, a Espanya i a Europa. Estem just a l'àmbit de la B30, la major concentració industrial del sud d'Europa, a prop del centre de Barcelona, de l'Aeroport, del Port, a tocar de l'Autopista del Mediterrani i just a la vora de la Universitat Autònoma de Barcelona i el seus centres de recerca. Som un espai privilegiat per a les empreses que escullin el nostre terme per establir-se». Amb aquesta breu introducció va donar pas a la presentació d’un vídeo promocional dels polígons del nostre municipi.

 

‘Networking’ i conferències

 

La Tarda d’Emprenedoria va comptar amb altres actes pensats per a autònoms, autònomes i petites empreses del territori. Un d’ells va ser una sessió de ‘networking’, pensada perquè puguin establir connexions i explorar com poden col·laborar.

 

Abans, i com a inici de tot plegat,  Oriol Giménez, responsable de comunicació del Grup Uriach va oferir la conferència: “La implementació de tecnologia de la indústria 4.0”. Durant la sessió de Networking també es va oferir una altra conferència a càrrec de Sergi Jiménez, soci i director financer de SAFIC Finances, assessor acreditat ACCIO i professor associat d’ESIC Business & Marketing School amb el títol “Finançament, mentoratge i subvencions”.

 

14 empreses, 5 PIMEs i 9 treballadors autònoms, s’han presentat, enguany, al Concurs d’Emprenedoria i Empresa, de les quals 10 van ser creades abans del desembre del 2016 i 4 són empreses de recent o nova creació. Pel que fa al sector, 11 es dediquen als serveis, mentre que 3, a la producció.


Imatges relacionades

 • Els tres projectes premiats amb l'alcaldessa, Teresa Padrós, i el regidor d'Empresa, Marc Sanabria

  Els tres projectes premiats amb l'alcaldessa, Teresa Padrós, i el regidor d'Empresa, Marc Sanabria

 • Els tres accèssits del Concurs d'Emprenedoria

  Els tres accèssits del Concurs d'Emprenedoria

 • Assistents i conferència a la Tarda d'Emprenedoria de 2018

  Assistents i conferència a la Tarda d'Emprenedoria de 2018

 • Primer premi a Avanza Contigo. (Categoria A Empresa – Al Projecte Empresarial). Empresa de serveis d'atenció a domicili a les persones dependents.

  Primer premi a Avanza Contigo. (Categoria A Empresa – Al Projecte Empresarial). Empresa de serveis d'atenció a domicili a les persones dependents.

 • JMCYCLING Components. (Categoria A – Autònom al projecte empresarial). Disseny, fabricació, distribució i muntatge bicicletes i peces esportives, d'oci i d'assistència.

  JMCYCLING Components. (Categoria A – Autònom al projecte empresarial). Disseny, fabricació, distribució i muntatge bicicletes i peces esportives, d'oci i d'assistència.

 • Agrupació Argemí Torra. (Categoria B – Autònom al projecte empresarial). Assessoria immobiliària: servei integral i multidisciplinari d'advocacia i immobiliària.

  Agrupació Argemí Torra. (Categoria B – Autònom al projecte empresarial). Assessoria immobiliària: servei integral i multidisciplinari d'advocacia i immobiliària.

 • Tots els participants van rebre un diploma

  Tots els participants van rebre un diploma