Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Obertes les inscripcions a la primera Jornada de sensibilització empresarial per a la discapacitat

28 de maig de 2018L’Ajuntament signarà un conveni amb la Fundació Privada Atendis i Mapfre per la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través del servei municipal d’ocupació i empresa Palau Avança, organitza una Jornada de sensibilització empresarial per a la discapacitat, dijous 31 de maig, de 9.30 a 11.30 h, a l’Auditori de la Masia de Can Cortès. L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar les empreses sobre la contractació de persones amb certificat de discapacitat i presentar les possibilitats i beneficis que suposa la contractació d’aquest col·lectiu.

 

La jornada, gratuïta, és oberta a totes les empreses interessades. Només cal emplenar el formulari electrònic, prèviament, o inscriure’s a:

 

Palau Avança

Folch i Torres, 88-90

93 864 53 16

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

 

L’acte s’iniciarà amb la signatura d’un conveni de l’Ajuntament amb la Fundació Privada Atendis i Mapfre per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de salut mental, col·lectiu amb el qual treballen les dues entitats. Amb aquest conveni, l’Ajuntament es compromet a donar suport al projecte “Junts ho podem fer - Juntos somos capaces” i oferir a aquestes persones, quan sigui possible, estades de pràctiques en diferents departaments.

 

Posteriorment a la signatura, s’ha organitzat una taula rodona per conèixer quina és l’experiència d’algunes empreses que tenen contractades persones amb el certificat de discapacitat i, també, de membres d’aquest col·lectiu que, actualment, són actius en el mercat laboral.


Imatges relacionades

  • Jornada de sensibilitazació empresarial per la discapacitat

    Jornada de sensibilitazació empresarial per la discapacitat