Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Nou servei d’autobús privat als polígons industrials de Palau-solità i Plegamans

28 de juny de 2018



Les empreses del municipi podran compartir servei de bus, optimitzant els recursos destinats a millorar la mobilitat del seu personal

 

El centre de serveis per a les empreses i l’emprenedoria de Polinyà Can Gavarra va acollir, el passat dimarts 19 de juny, la presentació de Bus Up a les empreses de la riera de Caldes i Sabadell. A l’acte, hi van assistir la tècnica d’Ocupació de Palau Avança, Montserrat Montpeyó, l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, l’alcalde de Polinyà, Javier Silva, i el tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga. Segons Montpeyó, “aquesta iniciativa obeeix a l’elaboració d’un pla estratègic en matèria d’empresa i ocupació de la zona que, entre d’altres, incideix en la millora de la mobilitat”.  

 

Bus Up és un servei d’autobús que es posarà en marxa a partir d’octubre als municipis de Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sabadell. Aquest servei pretén oferir una alternativa de transport al cotxe privat, més barata i sostenible, per a totes les persones que treballen en polígons industrials on, de vegades, el transport públic és limitat. Montpeyó ha destacat altres beneficis del servei, a més de la millora de la mobilitat: “Minimitza l’accidentalitat a les carreteres i la contaminació atmosfèrica, optimitza els espais industrials reduint els cotxes aparcats i millora la qualitat de vida de totes aquelles persones que es desplacen als nostres polígons per treballar”.

 

Les persones que vulguin fer ús del servei, han d’accedir a la plataforma i indicar el seu punt de partida i destí. Bus Up s’encarregarà de trobar persones que comparteixen la mateixa ruta i horaris similars i crear una ruta d’autobús privada que les aplegui a totes i les desplaci fins als seus llocs de treball. Un cop creada la ruta, les persones usuàries podran comprar el seu bitllet en línia. D’aquesta manera, el desplaçament a la feina es pot realitzar d’una manera més econòmica, relaxada, pràctica i eficient. Els autobusos són operats per companyies certificades i conduïts per professionals. En breu, s’informarà a tots els treballadors i treballadores interessades de les empreses del municipi quina és l’adreça electrònica on poden especificar els seus interessos de mobilitat.

 

La resposta de les empreses assistents a l’acte va ser molt positiva, ja que els hi proporciona una opció més eficient en matèria de mobilitat del seu personal. Actualment, moltes empreses contracten aquest servei d’autobús individualment, però Bus Up els ofereix la possibilitat de compartir les despeses del servei amb altres empreses properes, optimitzant els recursos que hi destinen i professionalitzant el servei.


Imatges relacionades

  • Presentació de Bus Up

    Presentació de Bus Up

  • Presentació de Bus Up

    Presentació de Bus Up