Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Obert el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per contractar joves en pràctiques

30 de juliol de 2018Les persones joves interessades a participar-hi han de ser beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil

 

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya obre una nova convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Hi poden optar els Ajuntaments, Consells Comarcals i entitats sense ànim de lucre.

 

Les persones joves que vulguin accedir a un d’aquests contractes en pràctiques, d’una durada de sis mesos a jornada completa, han de complir els següents requisits:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

El servei local d’ocupació i empresa, Palau Avança, recomana la inscripció al SOC i al Programa de Garantia Juvenil d’aquelles persones joves que es trobin en situació d’atur no només per poder optar a aquests contractes en pràctiques, pels quals ser-ne beneficiàries és imprescindible, sinó per poder gaudir de les oportunitats que ofereix el Programa: formació per desenvolupar competències professionals, oportunitats d’inserció al mercat laboral a través de pràctiques i contractes laborals, ajuts a l’emprenedoria i autoocupació i orientació laboral. El Programa està destinat a joves entre 16 i 30 anys.

 

Per a més informació sobre les subvencions i el Programa, podeu adreçar-vos Palau Avança:

 

Carrer Folch i Torres, 88-90     

Telèfon: 93 864 53 16

Correu electrònic:  ocupacioempresa@palauplegamans.cat 

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h


Imatges relacionades

  • Un dels cursos per a joves de Palau Avança

    Un dels cursos per a joves de Palau Avança