Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Últims dies per visitar l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” a Can Cortès

19 de setembre de 2018L’1 d’octubre s’iniciarà el període d’inscripció per a la ruta “Fabra a Barcelona”, que tindrà lloc el diumenge 11 de novembre

 

La Masia de Can Cortès acull, fins aquest divendres 21 de setembre, l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”. La mostra forma part de la programació que ha preparat l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, juntament amb el Servei de Català local, per celebrar l’Any Fabra.

 

Es tracta d’una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el CNL, que presenta, a través de plafons informatius, l’aportació de Fabra a la llengua catalana i la importància de la seva obra. L'exposició també commemora els 100 anys de la “Gramàtica catalana”.

 

A més de la mostra, el dia 11 de novembre, s’ha programat la ruta “Fabra a Barcelona”, una ruta cultural a peu amb diferents parades relacionades amb la vida de Pompeu Fabra a la ciutat comtal. La inscripció a l’activitat es podrà realitzar a Can Cortès a partir de l’1 d’octubre i fins a esgotar les places disponibles.

 

L’Any Fabra a Palau-solità i Plegamans

El 7 de setembre va tenir lloc la inauguració de l’exposició, amb la presència de l’Alcaldessa, Teresa Padrós, i del regidor de Cultura, Miquel Rovira. Padrós va centrar el seu discurs en la defensa de la llengua i la cultura catalana, seguint l’exemple de Pompeu Fabra.

 

D’altra banda, el dimecres següent, 12 de setembre, vam gaudir del monòleg representat per Òscar Intente, “Fabra: Jugada Mestra!”, molt ben valorat per tots els assistents tant pel contingut com per l’actuació.


Imatges relacionades

 • Inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

  Inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

 • Inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

  Inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

 • Monòleg "Fabra: Jugada mestra!"

  Monòleg "Fabra: Jugada mestra!"

 • Cartell de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

  Cartell de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"