Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

L’AMERC millora el seu portal per a empreses

22 d'octubre de 2018L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha introduït millores en el funcionament i la imatge del seu portal web per a empreses. L’objectiu d’aquest directori és posar en contacte empreses proveïdores de productes i serveis del territori amb possibles clients/es, afavorint l’intercanvi comercial d’interès mutu i de proximitat.

El nou portal permet una major interactivitat, ja que les empreses que actualitzin el seu perfil milloraran la seva visibilitat en la portada. A més, s’han introduït noves funcionalitats:

  • Paràmetre de localització en el cercador, que permet comprovar la distància entre les diferents empreses i/o establiments.
  • Nou tauler d’anuncis, on es poden publicar anuncis oferint productes o serveis a altres empreses o demanar aquells que necessiteu.
  • Apartat de notícies que es produeixen al territori i d’interès empresarial.
  • Personalització de la pàgina de l’empresa dins el portal.

Actualment, 3.653 empreses de Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, La Llagosta, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat tenen les seves dades al portal. Els serveis locals d’ocupació, com Palau Avança, van introduir les dades públiques de les empreses del seu terme municipal i, d’altra banda, 206 van donar-se d’alta elles mateixes, complementant la seva fitxa amb imatges, descripcions dels seus serveis o productes, ofertes, etc. Donar-se d’alta en el directori és gratuït i es pot fer directament des del web. Si necessiteu qualsevol aclariment, podeu adreçar-vos a Palau Avança (93 864 53 16).


Imatges relacionades

  • Captura de pentalla del portal web per a empreses de l'AMERC

    Captura de pentalla del portal web per a empreses de l'AMERC

Enllaços relacionats