Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Es posa en marxa el programa Projectes Singulars per donar formació i feina a joves del Vallès Occidental.

1 de febrer de 2019El projecte adreçat a persones de 16 a 29 anys vol impulsar l’ocupació de joves del Vallès en el sector de la Indústria 4.0

 

Un total de 12 joves del municipi han assistit a l’Espai Jove l’Escorxador, lloc escollit pel Consell Comarcal del Vallès Occidental per presentar el programa Projectes Singulars. Aquest programa està pensat per joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca per impulsar les feines que conformen la nova Indústria 4.0.

 

L’objectiu principal del projecte és fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori en un sector en constant creixement i innovació. Les temàtiques que es treballaran en una formació de 200 hores teòriques i 80 pràctiques seran robòtica, indústria alimentària, packaging, economia circular, indústria 4.0, logística i tèxtil.

 

El projecte durarà un any i actualment està en la seva ronda de presentacions per diferents poblacions de la comarca. Un cop acabades les presentacions i el procés de selecció s’iniciarà una formació teòrica i pràctica. Posteriorment es duran a terme diverses accions d’orientació i inserció laboral, a més, al llarg de tot el programa hi haurà un acompanyament i tutorització individual per a la recerca de feina i la inserció. El projecte també contempla visites a empreses i entitats.

 

A part de Palau-solità i Plegamans, un total de 18 municipis de la comarca participaran en aquest projecte: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç de Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet i  Badia del Vallès.

 

Les persones que es vulguin inscriure han de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites a la Garantia juvenil i com a demandant d’ocupació o millora de feina al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). El Projecte Singulars està completament subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya cofinançada pel Fons Social Europeu.

 

Per més informació es pot contactar al correu electrònic salazarld@ccvoc.cat o als telèfons 937273534 o 671663308.


Imatges relacionades

  • Presentació Projectes Singulars

    Presentació Projectes Singulars