Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Modificacions a les bases del concurs-oposició de dues places de policia local

28 de juny de 2019El nou termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a partir de la nova publicació al DOGC

 

La sol·licitud de participació en el procés selectiu mitjançant concurs d’oposició lliure per a la contractació de dos agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, que va començar el passat 20 de juny,  ha quedat en suspens uns dies per la introducció d’algunes modificacions.

 

Per tant, el nou termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la darrera publicació de l’anunci al DOGC. Previsiblement, aquesta publicació es farà al llarg de la propera setmana i es podrà consultar a les pàgines del web de l’Ajuntament d’anuncis oficials i a la pàgina del tràmit en la seu electrònica de l’Ajuntament juntament amb la resta de la informació. Les bases definitives les podreu trobar en aquest enllaç.

 

No obsant, les sol·licituds ja presentades per participar en la convocatòria durant el termini iniciat amb la publicació de les bases a la pàgina web de l’Ajuntament del passat 20 de juny de 2019 es donaran per rebudes sense perjudici del dret que els assisteix d’efectuar les modificacions que estimin oportunes

 

Cal recordar que previ a la sol·licitud corresponent s’ha de fer el pagament de les taxes del dret d’examen que es fixen en la quantitat de 17,14€, que s’han d’abonar en el compte del qual és titular l’Ajuntament, i que s'indica al formulari de sol·licitud.

 

Quan s’obri el nou termini, podeu presentar la sol·licitud i la resta de documents per Internet, des de la pàgina del tràmit en la seu electrònica de l’Ajuntament, o presencialment en l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registres de la Casa Consistorial:

 

Plaça de la Vila, 1

c/e: info@palauplegamans.cat

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 14h

 

La documentació que cal aportar per no ser exclòs en la resolució d’admesos/exclosos és:

 

  • -DNI o en cas de ser estranger document oficial acreditatiu de la seva personalitat i nacionalitat en vigència.
  • -Documentació acreditativa del nivel intermedi de català (nivell B2) de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura o equivalent o superior.
  • -Permís de conduir classes A2 i B.
  • -Titulació exigida per prendre part en la convocatòria.
  • -Justificant acreditatiu del pagament dels drets d’examen.