Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Convocat un concurs-oposició per optar a una plaça de tècnic/a mig de Recursos Humans

27 de novembre de 2019El termini de presentació de sol·licituds és des del 27 de novembre al 16 de desembre

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obert una convocatòria del procés selectiu concurs-oposició lliure d’una plaça de tècnic/a mig, grup de classificació, subgrup A2, vinculada al departament de Recursos Humans de l’Ajuntament.  

 

El termini de presentació de sol·licituds és des del 27 de novembre fins al 16 de desembre de 2019 (ambdós inclosos). Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s’hauran de presentar en model normalitzat al registre general de l’Ajuntament, a les oficines de correus mitjançant correu administratiu o en qualsevol altre que s’estableixin les disposicions vigents.

 

En cas que es faci servir el correu postal administratiu, les persones aspirants hauran de comunicar-ho al departament de Recursos Humans, enviant còpia del document d’instància a l’adreça de correu electrònica rrhh@palauplegamans.cat com a molt tard el dia següent al de la finalització del termini de presentació d’instàncies.

 

De les funcions a desenvolupar entre d’altres hi haurà la de col·laborar amb l’equip de govern en l’establiment de criteris i programació de les accions a executar en l’àmbit dels recursos humans, assessorant sobre els temes relacionats amb el dret laboral i la funció pública, i encarregar-se de la coordinació de les relacions interdepartamentals, tenint al seu càrrec els recursos humans i materials dels quals disposa el departament.

 

S’adjunten en aquesta nota les bases i requisits per poder optar a la plaça de tècnic/a mig vinculada al departament de Recursos Humans de l’Ajuntament.