Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Dos emprenedors de Palau-solità i Plegamans es beneficien del servei Reempresa

14 de febrer de 2020Dos emprenedors de Palau-solità i Plegamans s’han beneficiat del servei Reempresa, que presta l’Ajuntament de Santa Perpètua de Moguda i al que està adscrit el Servei d’Ocupació i Empresa Palau Avança, de l’Ajuntament de la nostra vila.

 

La Reempresa es tracta d’un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial adreçat a petites i mitjanes empreses que, pel motiu que sigui (jubilació, nou projecte, etc) volen deixar la seva activitat i volen trobar algú que continuï amb el seu negoci. La iniciativa fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció, amb una cartera de clients consolidada i amb una relació ja establerta amb els proveïdors.

 

A través d'aquest servei de Reempresa, Miguel Ángel Arenas ,que volia cedir el seu negoci, va trobar una persona interessada, el Ferran Moreno, reemprendedor, que es va fer càrrec de l'empresa Auto Taller Arenas.

 

Acompanyament

El servei Reempresa els van acompanyar posant-los en contacte, guiant els passos, assessorant-los, facilitant-los la documentació pertinent fins que la relació va acabar per a tots dos participants en el procés. Actualment l’antic propietari fa acompanyament i suport al nou propietari, per tal de refermar la clientela i consolidar els processos de gestió.

 

Aquest negoci es va adherir a aquest programa que permet fer un relleu sense haver de començar de zero, garantint els mecanismes legals, administratius i jurídics i oferint l’acompanyament d’un professional que gestioni les tramitacions.

 

L’objectiu principal d’aquest programa és afavorir que el teixit empresarial de la nostra vila segueixi viu, evitant el tancament de negocis que funcionen i alhora, posant a disposició tant del cedent com dels nous propietaris les eines i l’assessorament necessari per assegurar que les tramitacions es compleixen amb èxit.

 

Actualment, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda dóna servei als cedents i reemprenedors de Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, La Llagosta, Polinyà,  i Sentmenat.

 

Per conèixer aquest servei podeu clicar el següent enllaç: Servei Reempresa


Imatges relacionades

  • Reempresa. Miguel Ángel Arenas i Ferran Moreno

    Reempresa. Miguel Ángel Arenas i Ferran Moreno

Enllaços relacionats