Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Informació a tenir en compte si ha tingut un ERTE o ha estat acomiadat

23 de març de 2020Resolució de dubtes sobre ocupació durant la crisi del COVID-19

 

- Si has tingut un ERTE, l'empresa s'encarrega d'informar al SEPE i es farà el tràmit automàticament. La persona afectada per l'ERTE no ha de fer res, el SEPE es posa en contacte amb la comunitat autònoma del treballador (properament el SEPE donarà més detalls). Tot i així es pot demanar cita prèvia per veure  com està la seva situació, pot ser que l'empresa no hagi enviat alguna documentació o que hi hagi situacions personals a tenir en compte per gestionar la prestació, que tota la informació sigui correcta o que la prestació s'ajusti a les circumstàncies de cadascú (si es tenen fills, grau de discapacitat, etc.). En aquest enllaç: CITA PRÈVIA. 

 

-Si ha estat acomiadat o ha finalitzat contracte i ja estava inscrit, ha de demanar cita al SEPE (enllaç anterior)

 

-Si ha estat acomiadat o ha finalitzat contracte i no estava  inscrit al SOC anteriorment, cal que truqui a la seva oficina del SOC o envii les seves dades per mail a la seva oficina, es posaran en contacte amb ell/a i un cop inscrit podrà tramitar al SEPE la prestació a través de l'enllaç anterior.

 

Cal tenir present que:

 

-Les inscripcions com a demandant d’ocupació no necessàries per tramitar una prestació no es considera un serveis essencial i, per tant, no es gestionaran durant aquest període excepcional. 

 

-Les inscripcions com a demandant d’ocupació i les renovacions de la demanda d’ocupació queden automàticament prorrogades i/o es realitzaran d’ofici si prèviament havia estat inscrit el demandant.


Imatges relacionades

  • Oficina de Treball

    Oficina de Treball

Enllaços relacionats