Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Nova mesura per facilitar als joves inscriure's al Sistema de Garantia Juvenil davant la crisi del Covid-19

1 d'abril de 2020Només omplint un formulari i enviant-lo per e-mail es pot inscriure a aquesta iniciativa que garanteix oportunitats a les persones joves per accedir al mercat laboral

 

Davant la situació actual originada per la Covid-19, el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) permetrà sol·licitar contrasenya i usuari per inscriure's al sistema de Garantia Juvenil per correu electrònic. Les persones interessades només s'han de descarregar el formulari que es pot trobar en aquest enllaç  i enviar-lo emplenat al correu electrònic garantiajuvenil@sepe.es.

 

Què és Garantia Juvenil?

 

És una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball. Està enfocada al fet que tots els joves no ocupats ni integrats en els sistemes d'educació o formació, puguin rebre una oferta d'ocupació, educació o formació, inclosa la formació d'aprenent o període de pràctiques, després d'acabar l'educació formal o quedar aturats.

 

A tal fi es va crear el Sistema Nacional de Garantia Juvenil com un fitxer en el qual les persones joves, inscrites amb caràcter voluntari, passen a constituir una llista única de demanda a la disposició de les entitats responsables de proposar les ofertes concretes.

 

Aquest programa garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de:

 

FORMACIÓ per a desenvolupar competències professionals.

 

INSERCIÓ en el mercat laboral: pràctiques o contractes laborals.

 

EMPRENEDORIA i autoocupació.

 

ORIENTACIÓ laboral.

 

 

 


Imatges relacionades

  • Palau Avança. Servei d'Ocupació i Empresa.

    Palau Avança. Servei d'Ocupació i Empresa.

Documentació adjunta