Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

El Punt Tic i el Palau Avança els dos centres de la vila per poder fer les proves ACTIC

21 de setembre de 2020La seva aprovació permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en les TIC

 

Palau-solità i Plegamans ofereix dos centres on poder realitzar les proves ACTIC. Un el Punt Tic els dilluns d’11:30 a 14 i de 14:30 a 17 hores i l’altre el Palau Avança, els dimarts i dimecres de 13 a 15 h.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

 

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament.

 

La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades. Hi ha més de 350 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d’horaris d'avaluació. La sol·licitud d’acreditació i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

 

Els usuaris o usuàries que vulguin, realitzen la prova a l’aula TIC tant del Palau Avança o del Punt TIC, en els seus horaris, i si l’aproven obtenen un certificat vàlid per la Generalitat que permet acreditar coneixements TIC i que avui en dia ja es demanen per molts processos selectius de l’administració pública. També la universitat valida aquests coneixements, i per tant és un valor curricular afegit.

 

Les persones aspirants cal que vinguin amb mascareta i  es tindran en compte les mesures higièniques i de distància social  a l’hora de fer la prova. Per inscriure’s a la prova ACTIC cal entrar en aquest enllaç.

 

Per a més informació podeu contactar amb les oficines del Punt TIC i les del Palau Avança als següents telèfons:

 

Punt TIC

Carrer de Folch i Torres, 86 08184 Palau-solità i Plegamans

Tel: 673312125

punttic@palauplegamans.cat

 

 

Palau Avança

Adreça: C. Folch i Torres, 88-90     

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h. 

Telèfon: 93 864 53 16

E-mail:  ocupacioempresa@palauplegamans.cat 

 


Imatges relacionades

  • Palau Avança

    Palau Avança

  • El curs 'Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic' es duu a terme al Punt TIC del Centre Cívic (antic CAP).

    El curs 'Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic' es duu a terme al Punt TIC del Centre Cívic (antic CAP).