Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Una dotzena d'aturats culminen el curs d'iniciació a les noves tecnologies

16 de juny de 2009Un total de dotze persones —vuit homes i quatre dones— han finalitzat amb èxit el Curs d'Iniciació a les Noves Tecnologies de la Informació. Es tracta d'un curs intensiu enfocat a les persones d'edat mitjana que s'han quedat a l'atur i necessiten dominar les eines bàsiques de les noves tecnologies. D'aquesta manera ja poden fer servir les diverses utilitats que ofereixen la informàtica i internet per buscar feina i, alhora, aprenen a dominar els ordinadors i el programari bàsic a nivell d'usuari, cosa que els pot ser molt útil per aconseguir un lloc de feina.

 

 

Gran part dels alumnes que han fet el curs són persones de més de 50 anys que havien treballat tota la vida en sectors com l'industrial i que comptaven amb un gran desavantatge a causa de la manca de domini de les noves tecnologies. Així, han après a buscar feina per internet familiaritzant-se amb els portals especialitzats, a crear i fer funcionar un compte de correu, a dominar el programari lliure de Open Office, a perfeccionar les tècniques de recerca de feina i moltes altres qüestions.

 

 

Albert Font, regidor d'Economia de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha destacat que "el DESOC vol ajudar, també a través de la formació, a les persones que busquen feina, especialment a les que més dificultats tenen per competir en un mercat laboral molt canviant i que exigeix el domini d'eines molt noves i complexes”.

 

 

El curs, que ha rebut una valoració molt positiva per part dels alumnes, ha estat organitzat pel Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans juntament amb el Consorci per a l'Ocupació del Vallès Occidental (COPEVO). S'oferia de forma gratuïta a aturats i aturades d'edat mitjana que no dominessin les noves tecnologies i ha tingut lloc entre el 26 de maig i el 12.


Imatges relacionades

  • DESOC

    DESOC