Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Una quinzena d'empresaris espremen la jornada d'internacionalització

22 de juny de 2009Un total de quinze emprenedors van assistir a la jornada ‘Decideix-te a exportar', que es va celebrar divendres 19 de juny al restaurant Can Joan de Palau-solità i Plegamans. La jornada, que es va estendre des de les 9 del matí fins al migdia, es va desenvolupar amb un format d'esmorzar empresarial. En primer lloc es va celebrar una ponència que va anar a càrrec d'Esteve Serra Mont, consultor i assessor de Latin Bridge Business, professor d'ESADE i de la Universitat de Barcelona especialitzat en economia i internacionalització empresarial.

 

Esteve Serra va donar diverses claus per emprendre el procés d'internacionalització, va explicar exemples del comerç internacional al nostre país i va establir les pautes bàsiques que cal seguir per iniciar l'expansió d'una empresa a nivell internacional.

 

Abans de la ponència, però, el regidor d'Economia i Desenvolupament Empresarial, Albert Font, va inaugurar la jornada felicitant els empresaris assistents “per la visió de futur i la voluntat de créixer que estan demostrant, malgrat les dificultats, en plantejar-se l'estratègia d'obrir nous mercats per als seus productes i serveis”.

 

Els empresaris van demostrar la seva empenta i les ganes d'aprofitar la jornada en finalitzar la ponència, quan va arribar el torn de celebrar una taula rodona i un debat sobre la internacionalització de les empreses. Els assistents van debatre i preguntar, amb el ponent i entre ells, els dubtes i estratègies que cal seguir per tenir èxit en el procés d'internacionalització. En aquesta sessió va quedar ben palès l'interès dels assistents en la temàtica de la jornada, participant-hi d'una forma molt activa mitjançant una allau de preguntes i explicant les seves experiències i inquietuds envers el comerç internacional.

 

L'organització de la jornada va anar a càrrec del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i de Latin Bridge Business, i va comptar amb la col·laboració el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), la Unió Europea i el Consorci per l'Ocupació.


Imatge
Jornada DESOC: 'Decideix-te a exportar!'

Imatges relacionades

  • Jornada DESOC: 'Decideix-te a exportar!'

    Jornada DESOC: 'Decideix-te a exportar!'

Documentació adjunta