Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Oferta de tallers per millorar les opcions d'aconseguir feina

27 d'octubre de 2009Les persones inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja poden apuntar-se als tallers que el Club de la Feina, del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC), ha organitzat amb la col·laboració del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. Els tallers, completament gratuïts, s'adrecen a persones de totes les edats que es trobin en situació d'atur.

 

“Per tenir èxit en la difícil tasca de buscar feina cada cop és més imprescindible dominar les noves tecnologies així com fer un currículum correctament o saber com plantejar una entrevista de feina, entre altres qüestions”, comenta Albert Font, regidor d'Economia i Desenvolupament Empresarial.

 

En concret, es realitzaran quatre tallers diferenciats: Canals de recerca de feina (correu electrònic i iniciació a internet); Currículum Vitae i cartes de presentació; Entrevista de selecció; Iniciació a la informàtica. Tots els cursets són de caràcter intensiu, amb una durada total de tres hores. Tindran lloc tots els dilluns, a partir del mes de novembre, de 9.30 a 12.30h a l'aula d'informàtica de l'Espai Jove l'Escorxador. Així, els quatre tallers s'aniran succeint de forma cíclica durant els dilluns de tot l'any per tal que totes les persones interessades puguin fer els cursets que siguin del seu interès, ja sigui del cicle sencer com d'un o diversos mòduls.

 

Les classes seran impartides per Montserrat Sánchez, tècnica d'ocupació del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. La metodologia és presencial i es posa a disposició dels alumnes els ordinadors i la connexió a internet amb què compta l'Espai Jove l'Escorxador.

 

Per tal d'inscriure's als cursets cal adreçar-se al Club de la Feina del DESOC, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13h. El DESOC està situat al carrer Folch i Torres, 88-90. Es pot obtenir més informació al telèfon: 93.864.53.16.


Imatges relacionades

  • El Club de la Feina es troba a l'edifici del DESOC

    El Club de la Feina es troba a l'edifici del DESOC

  • Els tallers tindran lloc a l'Espai Jove l'Escorxador

    Els tallers tindran lloc a l'Espai Jove l'Escorxador