Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Eines per gestionar l'absentisme laboral

4 de desembre de 2009Una quinzena d'empresaris i professionals del ram de Recursos Humans han aprofitat avui la jornada La gestió de l'absentisme, que ha organitzat la Mutua d'Accidents de Treball i Malalties Professionals Egarsat, juntament amb el Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

El regidor de Desenvolupament Empresarial, Albert Font, ha obert la jornada recordant la importància “de preveure i gestionar l'absentisme laboral per limitar els seus efectes sobre la productivitat i els resultats de les empreses”.

 

Després de la benvinguda del regidor, Enric Bartomeu, responsable de Coordinació de Serveis a Empreses d'Egarsat, ha entrat en matèria fent una radiografia de la situació actual de l'absentisme a Espanya. Bartomeu ha exposat solucions pràctiques que es poden dur a terme per millorar amb èxit els índex d'absentisme, així com la importància del càlcul dels costos directes i indirectes derivats de l'absentisme.

 

Ha continuat la jornada Natàlia da Silva, responsable de Coordinació de Serveis Mèdics a Empreses d'Egarsat i membre de la Comissió de Prevenció de la Grip A. Da Silva ha detallat als assistents quines mesures preventives i protocols d'actuació poden seguir per fer front a la Grip A i a la incidència que pot tenir la malaltia en cas de contagis entre els treballadors de les empreses.

 

Després de les intervencions de Bartomeu i da Silva, els assistents han participat en la jornada exposant els seus precs i preguntes. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, ha clos la jornada agraint a Egarsat “l'aportació d'eines per lluitar contra l'absentisme i per millorar la seguretat i la salut en l'àmbit laboral”. L'Alcaldessa ha estès l'agraïment als empresaris i professionals que han acudit la jornada. “Amb el seu interès demostren responsabilitat per millorar els resultats de les empreses, optimar l'ús de recursos humans i vetllar per la salut i el benestar dels treballadors i treballadores”, ha conclòs Mercè Pla.


Imatges relacionades

  • 091204 jornabsentisme02

    091204 jornabsentisme02

  • 091204 jornabsentisme01

    091204 jornabsentisme01