Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 13 de juny

Els infants de la vila podran veure Els Reis d’Orient, l’Herald i els patges a la pista semicoberta del Pavelló

4 de gener de 2021Les restriccions del Procicat envers la prohibició de realitzar cavalcades ha provocat el canvi d’última hora

 

Les mesures i restriccions del Procicat pel que fa a la prohibició de realitzar cavalcades la nit de reis ha provocat que s’hagi d’anul·lar la comitiva reial que hi havia prevista per la nit del 5 de gener.

 

S’ha optat perquè els Reis d’Orient, l’Herald i els patges rebin els infants de Palau-solità i Plegamans a  la pista semicoberta del Pavelló. Es farà durant el dimarts 5 de gener de 10:30 del matí a 14 h i de 15 h fins a les 20 hores del vespre amb control d’accés i aforament i registre de persones assistents. Els infants podran veure els reis a la distància i entregar les seves cartes si encara no ho havien pogut fer mitjançant la bústia reial.

 

Per poder entrar al recinte s'haurà d'escanejar aquest codi QR, que trobareu abans d'entrar i al sortir, i posar les dades que es requereixin

Codi QR Reis d'Orient

 

Posteriorment ses majestats aniran a l’Ajuntament per ser rebuts per l’alcalde Oriol Lozano perquè els hi faci entrega de la clau mestra de les cases de la vila per poder portar els regals per a tothom. La rebuda a l'Ajuntament es retransmetrà en directe per Facebook Live i Youtube tal com estava previst però a partir de les 20 hores. 

 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la feina feta fins ara a totes les entitats i persones que col·laboraven per a la realització de la Comitiva Reial planificada fins ara: Colla de Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans, Els Deixebles del Dimoni de la Pedra llarga, l’Esplai el Botó, l’Associació veïns de Can Falguera, l’associació de Comerciants, Cabres i vaques i l’Associació Pessebrista.


Imatges relacionades

  • Rebuda Reis d'Orient gener 2020

    Rebuda Reis d'Orient gener 2020

  • Cartell de la Rebuda Reial

    Cartell de la Rebuda Reial