Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 13 de juny

Mor als 86 anys l’ex-regidor de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Cañizares i Bosch

5 de gener de 2021Va asumir diverses regidories de govern entre el 1979 i 1983 i el 1987 i 1993

 

El passat dia 3 de gener va finar als 86 anys d’edat Miquel Cañizares i Bosch, ex-regidor i ex-tinent d’alcaldia de CiU a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Cañizares va entrar al primer consistori democràtic l’any 1979, on va asumir la regidoria d'Ensenyament fins l’any 1983. No va ser fins al 1987 que torna a sortir escollit regidor de l’Ajuntament fins l’any 1993, i assumeix en aquests anys la Segona Tinença d’Alcaldia i les regidories de Cultura, Ensenyament, Esports, Serveis i Joventut. Va ser nomenat alcalde en funcions l’any 1993 durant un breu període de temps.

 

Casat i amb un fill, Miquel Cañizares es molt recordat per la seva afició al teatre i les moltes obres que va representar a la vila. També a finals dels anys 80, va crear el Club ciclista de Palau i va col·laborar en organitzar durant alguns anys actes de cultura popular com la Cavalcada de la Nit de Reis.

 

El sepeli tindrà lloc avui en la intimitat a les 15:30 hores a la parròquia de Sant Genís de Plegamans.

 

Des de l'Ajuntament li volem fer arribar al seu fill Miquel Cañizares Gómez, tot el nostre escalf en aquests moments tan difícils per la pèrdua del pare i el nostre sincer condol a familiars i amics.

 

Descansi en pau!


Imatges relacionades

  • Miquel Cañizares Bosch

    Miquel Cañizares Bosch