Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Fira de la Terra i Festes de St. Isidre: el cap de setmana més pagès de Palau-solità i Plegamans

19 de maig de 2016 

Palau-solità i Plegamans celebra aquest cap de setmana dos esdeveniments que homenatgen i mantenen ben viva la tradició pagesa de la vila. D’una banda, la 3a Fira de la Terra, un mercat de productes gastronòmics de proximitat, tant locals com comarcals i catalans, que s’instal·la a la plaça de la Vila i zona de vianants del centre dissabte i diumenge. De l’altra, les Festes de Sant Isidre, que se celebren des de fa 33 anys fent que la pagesia, els animals del camp i la cultura popular recuperin el seu paper essencial en la història del municipi.

 

Es pot consultar la programació d’ambdós esdeveniments al web municipal (www.palauplegamans.cat). Després que dissabte tinguin lloc diverses actuacions i activitats, diumenge arriba el plat fort de les activitats de Sant Isidre. La rua de tractors, carrosses, carros i cavalls és l’atractiu més vistós i multitudinari, que s’acompanyarà amb espectacles de cultura popular, com ara sardanes, grallers i ball de gitanes. A més, hi haurà una bicicletada, un dinar popular, actuacions...

 

Tot plegat s’ha organitzat braç a braç entre l’Ajuntament i el Patronat de Sant Isidre, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració i implicació de bona part de les entitats de la vila i d’una llarga de llista de comerços i empreses locals.

 

 


Imatges relacionades

  • Parades de la Fira de la Terra de 2015

    Parades de la Fira de la Terra de 2015

  • Rua de Sant Isidre de 2015

    Rua de Sant Isidre de 2015

  • Ball de Gitanes

    Ball de Gitanes

Enllaços relacionats