Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Cedeixen un vehicle a l’Ajuntament en el marc del projecte “5.000 km Electric Experiences”

21 de febrer de 2017L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut avui la cessió durant tres dies d’un vehicle elèctric en el marc del programa 5.000 km Electric Experiences. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Vehicle elèctric i mobilitat sostenible a la riera de Caldes de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC)  L’entrega ha tingut lloc a l’aparcament de la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda, davant del Centre de Desenvolupament Local, amb la presència de l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós.

 

L’objectiu de 5.000 km Electric Experiences és apropar el vehicle elèctric al teixit empresarial i institucional i a la ciutadania, així com sensibilitzar sobre els avantatges que suposa, com ara l’estalvi econòmic, la comoditat, la reducció de soroll i la disminució de les emissions.

 

La iniciativa conclourà el proper dilluns 27 de febrer, a les 10.30h, amb l’acte de clausura davant del Centre de Desenvolupament Local de Santa Perpètua de Mogoda. En aquest escenari, els alcaldes i alcaldesses dels municipis que hi han participat faran la seva valoració. L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, provarà fins divendres un d’aquests turismes. Padrós ha dit que “la creació d’aquest tipus de mitjà de transport marca una evolució molt important en la mobilitat i a Palau també volem apostar pel vehicle elèctric. Per això ja estem estudiant la instal·lació d’un punt de càrrega molt a prop de l’Ajuntament”.

 

Més endavant, la previsió del programa és fer la mateixa experiència amb bicicletes i motos perquè, com que la majoria de sol·licituds fan referència a turismes, aquestes tenen més disponibilitat i menys llista d’espera.


Imatges relacionades

  • Cotxe elèctric cedit a l'Ajuntament.

    Cotxe elèctric cedit a l'Ajuntament.

  • L'alcaldessa amb el cotxe elèctric cedit

    L'alcaldessa amb el cotxe elèctric cedit

Enllaços relacionats