Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Presentació del llibre ‘Observar la Natura’ sobre els paratges vallesans a l’entorn de Palau-solità i Plegamans

15 de juny de 2017L’auditori de Can Cortès va acollir aquest dimecres la presentació del llibre ‘Observar la Natura’, amb text i fotografies de Jaume Pérez Barrachina i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Com explica l’autor, aquest llibre té per objectiu donar a conèixer paisatges i paratges de la vila i del seu entorn “observats amb deteniment”. La publicació compta amb 32 pàgines i tot i que és eminentment gràfica, també disposa de textos on s’explica el conreu de l’ametller, els pous de vinya, la importància dels arbres, el foc al bosc o ser pagès al nostre país, entre altres temes.

 

El regidor de Turisme, Jaume Oliveras, va presentar l’acte a Can Cortès i va felicitar Barrachina “per la seva dedicació i estimació al poble i pel fet de posar una eina de promoció i coneixement d’una part important de la vila a les nostres mans”.

 

Oliveras va recordar les possibilitats turístiques de Palau-solità i Plegamans i la planificació que en matèria de turisme s’ha començat a elaborar de cara a fer que la vila esdevingui un veritable pol d’atracció de turistes proper a Barcelona. “Per això, aquest llibre que teniu entre les mans, el que pretén, i de ben segur que aconsegueix, és donar a conèixer aquells paisatges del poble, però també dels municipis limítrofs, que permeten descobrir veritables joies naturals”, va assenyalar el regidor.

 

L’autor del llibre ‘Observar la Natura’ va explicar que el territori al voltant de la nostra vila és privilegiat, molt equilibrat, i que cal argumentar, divulgar i promocionar. Barrachina va presentar durant l’acte a Can Cortès, totes les imatges que apareixen en la seva obra i va fer una explicació dels indrets retratats: “Volem unir l’activitat física amb el coneixement del nostre territori més proper. Tenim a tocar paisatges magnífics i sorprenents i el nostre deure és protegir-los” .


Imatges relacionades

  • Presentació del llibre 'Observar la natura'.

    Presentació del llibre 'Observar la natura'.

  • Portada del llibre fotogràfic 'Observar la natura'.

    Portada del llibre fotogràfic 'Observar la natura'.