Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Noves eines en xarxa per potenciar l’intercanvi entre empreses de l’Eix Riera de Caldes

6 de febrer de 2018L’Associació de Municipis de l’Eix Riera de Caldes crea un nou Directori d’empreses i el Portal KM0

 

Les empreses locals poden donar-se d’alta de forma gratuïta

 

L’Associació de Municipis de l’Eix Riera de Caldes (AMERC), de la qual Palau-solità i Plegamans en forma part, posa a disposició de tots els professionals locals dues noves eines de promoció en línia: el Directori d’empreses i el Portal KM0 de la Riera de Caldes.

 

Palau Avança, el servei municipal d’ocupació, ha treballat en la creació d’una base de dades d’empreses locals que facilitarà la tasca de l’AMERC a l’hora de promocionar aquests nous serveis en xarxa. Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, ha destacat la utilitat de les dues noves eines: “Permetran difondre empreses que hi ha al nostre territori i potenciar que col·laborin entre elles. Gràcies a la informació que trobaran en la xarxa, les empreses locals tindran la possibilitat de convertir-se en clients i proveïdores les unes de les altres, la qual cosa permetrà noves sinèrgies i enfortir el teixit empresarial del nostre entorn”.

 

Tots els i les professionals que tinguin interès en aparèixer al Directori i/o al Portal KM0, han d’enviar un correu electrònic a portal@rieradecaldes.com, indicant una adreça de correu de contacte, nom de la persona i de l’empresa i el NIF. Un cop s’hagi tramitat l’alta, rebran un correu electrònic amb un enllaç per identificar-se al portal web i començar a gestionar el perfil, on poden completar les dades de l’empresa així com publicar fotografies i fulletons comercials o, en el cas del Portal KM0, publicar ofertes de serveis i productes. Ja s’hi han donat d’alta 440 empreses palauenques.

 

L’objectiu del Directori d’empreses és millorar el teixit empresarial de l’entorn proper, creant un espai on es poden consultar totes les empreses i professionals, de qualsevol activitat, ubicats als municipis que conformen l’àrea territorial de l’Eix de la Riera de Caldes: Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, la Llagosta, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

 

Lligat al Directori d’empreses, l’AMERC ha posat en marxa el Portal KM0 amb la intenció d’afavorir l’intercanvi comercial de les empreses de la zona. Els usuaris i usuàries podran publicar ofertes puntuals dels serveis o productes que ofereix l’empresa o contactar amb altres professionals per establir altres intercanvis d’interès mutu.


Imatges relacionades

  • Captura de pantalla del Portal KM0 i del Directori d'empreses de l'Eix Riera de Caldes.

    Captura de pantalla del Portal KM0 i del Directori d'empreses de l'Eix Riera de Caldes.

Enllaços relacionats