Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El Comerç Fest torna aquest cap de setmana

19 d'abril de 2018El Pavelló acollirà una trentena d’expositors, activitats infantils i tallers el 21 i 22 d’abril

 

Aquest cap de setmana, el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor acollirà el Comerç Fest, la fira de comerç i serveis de Palau-solità i Plegamans. Obrirà les seves portes dissabte 21 d’abril, de 10 a 14.30 h i de 16 a 21 h, i diumenge 22, de 10 a 14.30 h i de 16 a 20 h.

 

L’organització corre a càrrec de l’Associació de Comerciants del municipi i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Marc Sanabria, regidor de Comerç, ha explicat que la renovació del conveni amb l’entitat permet que s’organitzi “l’acte més important de comerç de la vila”: “Donant suport a l’Associació de Comerciants, apostem pel comerç de proximitat i el Comerç Fest és una mostra de com aquest comerç s’organitza a la nostra ciutat i treballa plegat per crear un espai on fer difusió dels productes i serveis que ofereixen”.

 

Gairebé una trentena de comerços exposaran els seus productes i serveis al Comerç Fest 2018, entre els quals hi ha botigues de roba, estètica, automoció, veterinaris, herbolari o òptica. L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans també comptarà amb un estand que “pretén ser un punt de trobada per a la ciutadania on es pugui informar sobre els projectes i serveis en què estem treballant i fer les consultes pertinents”, ha explicat Sanabria, que també ha parlat de “trencar dinàmiques respecte de l’estand de l’Ajuntament d’altres anys. Vol ser més innovador”.

 

Un dels canvis més significatius d’aquesta tercera edició és l’ús d’una sola nau del pavelló, la nova, i la ubicació de l’entrada d’accés al recinte per la porta posterior del Pavelló. Enguany, també s’han programat activitats infantils durant tot el cap de setmana i alguns expositors organitzaran els seus propis tallers. La desfilada de moda, que acostumava a celebrar-se diumenge, passa al dissabte a la tarda. Com a última novetat, des de l’organització s’ha augmentat la intensitat de la il·luminació, seguint els suggeriments extrets d’un qüestionari d’avaluació de la fira que s’hi va distribuir l’any passat.  “Esperem que aquest nou format de Comerç Fest, que va néixer d’una forma força trencadora, pugui atraure més gent”, ha comentat Sanabria.

 

Les activitats programades són les següents:

 

Dissabte 21 d’abril

A les 11 h, ioga en família

A les 12 h, taller de bombolles gegants de sabó

A les 13 h, jocs col·lectius

A les 16.30 h, taller de pinta-cares

A les 19.30 h, desfilada de moda

A les 21.30 h, retransmissió de la final de la copa del rei

  

Diumenge 22 d’abril

A les 11 h, conta-contes per a infants de 0 a 9 anys

De 12 a 14 h, taller de construcció d’estels

A les 14 h, fer volar estels

A les 14.30 h, actuació musical de Frade’s Band

A les 16.30 h, jocs d’equip

A les 17.30 h, Zebra Zalla: conte musicat

A les 18.30 h, animació infantil de cloenda

 


Imatges relacionades

  • Comerç Fest 2017.

    Comerç Fest 2017.

  • Comerç Fest 2017.

    Comerç Fest 2017.

  • Comerç Fest 2017.

    Comerç Fest 2017.

Enllaços relacionats