Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

El Comerç Fest 2018 fa del comerç local el protagonista del cap de setmana

23 d'abril de 2018El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor ha acollit aquest cap de setmana una nova edició del Comerç Fest, la fira de productes i serveis de Palau-solità i Plegamans. El moment àlgid pel que fa a l’afluència de públic va ser dissabte a la tarda, coincidint amb les desfilades de moda que van organitzar bona part dels comerços presents a la fira.

 

L’edició d’enguany va obrir les seves portes dissabte 21 d’abril, a les 10 h. La inauguració va comptar amb l’Alcaldessa, Teresa Padrós; la presidenta de l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Montse Flores; el director de PIMEC Comerç del Vallès Occidental i la Catalunya Nord, Jordi Obradors; el tinent d’Alcaldia d’Empresa i Comerç, Marc Sanabria; i altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

 

L’Alcaldessa Teresa Padrós, durant la seva intervenció, va voler destacar la qualitat del comerç local i la força que torna a agafar el comerç de proximitat, després de superar l’amenaça de les grans superfícies comercials. “Amb la suma de tot el petit comerç, el nostre municipi és més actiu i proper”, explicava, i afegia: “L’Ajuntament sempre ha estat, i hi serà, amb el comerç de proximitat”. Obradors, per la seva part, va lloar l’esforç dels comerciants i també va voler destacar que, tot i ser la tercera edició del Comerç Fest, Fira Palau va arribar a les 34 edicions. Montse Flores i Marc Sanabria van prendre també la paraula en l’acte d’inauguració, incidint en l’esforç i la feina que duen a terme moltes persones per fer possible el Comerç Fest i en la importància del comerç de proximitat per generar vida i cohesió social i potenciar l’activitat econòmica.

 

Avaluació i millora

Un cop finalitzada l’edició d’enguany, Marc Sanabria ha posat en valor alguns dels canvis: “Hi ha hagut millores en el format, per fer el Comerç Fest més atractiu per als i les visitants i els expositors. Esperem que hagi estat així”. En aquest sentit, Montse Flores, presidenta de l’Associació de Comerciants, ha ressaltat la programació d’activitats durant tot el matí i tota la tarda, així com la modificació en l’estructura de la fira: “En comptes de les dues naus del pavelló, s’ha fet servir una, unida amb la carpa d’automoció. Aquest canvi ha fet la fira més visual des de l’exterior”.

 

La junta de l’entitat es reunirà aquesta setmana per fer una valoració de l’edició i, posteriorment, també demanarà les impressions dels expositors. Montse Flores explica que “hem tingut molt en compte les seves opinions a l’hora de pensar aquesta fira”. L’Ajuntament també participarà d’aquestes reunions, les quals, juntament amb les dades de participació, tant d’expositors com de visitants, serviran per “fer una valoració global que reculli les seves percepcions i quines són les propostes de millora per a futures edicions”, ha dit Sanabria. El regidor també ha parlat del “compromís de l’Ajuntament amb totes aquelles iniciatives de l’Associació de Comerciants que millorin les relacions amb el comerç local i els consumidors”.

 


Imatges relacionades

 • Comerç Fest 2018.

  Comerç Fest 2018.

 • Comerç Fest 2018.

  Comerç Fest 2018.

 • Comerç Fest 2018

  Comerç Fest 2018

 • Comerç Fest 2018

  Comerç Fest 2018

 • Comerç Fest 2018

  Comerç Fest 2018

 • Comerç Fest 2018

  Comerç Fest 2018

 • Comerç Fest 2018

  Comerç Fest 2018