Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Viu el Nadal al Mercat Setmanal!

18 de desembre de 2018Totes les persones que realitzin una compra al Mercat podran participar en el sorteig d’una cistella de productes de les parades

 

Aquest dissabte, 22 de desembre, amb l’objectiu de promocionar el comerç de proximitat durant les festes de Nadal, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza, amb la col·laboració de les parades del Mercat Setmanal, un sorteig d’una cistella amb productes del Mercat. Durant tot el matí, totes aquelles persones que realitzin la seva compra en una de les parades rebran una butlleta per a participar-hi. El sorteig tindrà lloc a les 12 h, a la carpa que instal·larà el consistori. La persona guanyadora haurà de ser present durant el sorteig.

 

A més, durant tot el matí, l’Ajuntament repartirà bosses de la compra reutilitzables, fins a esgotar existències, amb el logotip de la campanya El mercat, al teu costat!, a totes les persones que s’apropin a la carpa del consistori. Carme Sanz, regidora de Fires i Mercats, ha destacat l’objectiu d’aquests tipus d’accions: “El Mercat Setmanal no només contribueix a l’economia local, sinó que també dinamitza socialment el municipi tots els dissabtes i és per això que des de l’Ajuntament es treballa conjuntament amb les persones paradistes per promocionar-lo”.

 


Imatges relacionades

  • Viu el Mercat Setmanal

    Viu el Mercat Setmanal