Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

“No perdis l’hora!”, nova campanya informativa per garantir l’ús correcte de la Zona Blava

22 de febrer de 2019L’estacionament es limita a una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13h i de 16 a 20h

 

Aquest mes de febrer ha començat una campanya informativa sobre la utilització correcta dels estacionaments de vehicles a la Zona Blava, situada al centre i a les zones comercials del municipi. La campanya “No perdis l’hora!” consisteix en el repartiment a la ciutadania de tríptics amb la normativa i els horaris establerts pel seu ús. Un dels objectius de la mesura és afavorir el comerç local i una mobilitat sostenible.

 

A Palau-solità i Plegamans la Zona Blava és gratuïta, ja que només marca restriccions sobre el temps d’estacionament. Limita a una hora i mitja el temps màxim en què un vehicle pot estar-hi estacionat, de dilluns a dissabte, de 9 a 13h durant el matí i de 16 a 20h a la tarda. És obligatori, doncs, que s’indiqui de forma visible l’hora d’inici de l’estacionament, ja sigui mitjançant els rellotges que existeixen per a aquesta funció o, simplement, deixant una nota escrita on hi consti l’hora d’arribada.

 

Els rellotges necessaris per a l’ús de la zona es poden trobar al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) i en alguns comerços adherits (disponibilitat limitada).

 

Cal tenir present que la sanció per no identificar correctament l’hora d’inici de l’estacionament o que hagin superat el temps màxim permès (1 hora i 30 minuts) és de 90€. La campanya informativa preten conscienciar a la ciutadania dels beneficis de la Zona Blava perquè tothom tingui més possibilitats de trobar aparcament allà on es concentren comerços i serveis.


Imatges relacionades

  • Zona Blava

    Zona Blava

Documentació adjunta