Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Es presenten 10 projectes a la cinquena edició del Concurs d’Emprenedoria i Empresa

23 de setembre de 2019Amb aquesta experiència es volen oferir més oportunitats a nous negocis i treballar en fórmules innovadores

 

Un total de 10 projectes s’han presentat, enguany, al Concurs d’Emprenedoria i Empresa 2019 organitzat per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. En els propers dies es contactarà amb els aspirants als que els falta documentació per lliurar, per tal que puguin presentar-la. La regidora d’Empresa i Ocupació, Laura Navarro ha qualificat les dades de participació de “bones” i similars a edicions anteriors: “Amb aquesta experiència volem oferir més oportunitats a un ventall més ampli d’empreses i treballar en fórmules innovadores per potenciar l’emprenedoria”, ha dit Navarro.

 

Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, és qui convoca el Concurs d'Emprenedoria i Empresa, dotat aquest any amb 20.000 euros repartits en tres premis i accèssits.

 

Aquestd concurs va dirigit a totes aquelles empreses i/o persones autònomes amb seu social a Palau-solità i Plegamans que presentessin un projecte empresarial de forma individual o col·lectiva. També es valora que l’empresa formi part del Cens d’Activitats Municipals d’acord amb la normativa vigent actual.

 

Jornades de formació

Totes les empreses admeses participaran en unes jornades de formació -amb data per concretar- on els/les candidats/tes rebran les eines necessàries per defensar la seva empresa i explicar, amb agilitat i davant un jurat, quins són els interessos que els han dut a crear una empresa o una nova línia/estratègia empresarial, quin és el seu producte/servei i quin interès té aquest producte/servei en el mercat, com afronten els reptes de futur, la competitivitat amb altres empreses del sector... Aquesta estratègia de defensa els ha de donar eines per després posicionar-se en el mercat i saber vendre bé, al públic en general, els seus productes o serveis. 

 

Entre octubre i novembre, tots els/les participants hauran de presentar el seu projecte davant d’un tribunal, el qual decidirà quins són els guanyadors d’aquesta edició del Concurs. El resultat i el lliurament de premis es farà públic durant la Tarda d’Emprenedoria i Empresa.

 

A més de l’acta d’entrega, a la Tarda d’Emprenedoria i Empresa es farà una conferència i un Networking tot amb l’interès de provocar sinèrgies entre empreses noves i empreses ja instaurades amb llargues trajectòries.

 

Es pot trobar tota la informació del Concurs en aquest enllaç Concurs de Foment de l’Emprenedoria .

 

Categories

 

El Concurs de l'Emprenedoria de Palau-solità i Plegamans es va convocar en dues categories:

 

  • Categoria A: Empreses i autònoms amb activitat entre gener de 2014 fins a l’actualitat amb noves línies empresarials
  • Categoria B: Empreses i autònoms de recent o nova creació amb activitat des de l’1 de gener de 2018 fins a l’actualitat.

Imatges relacionades

  • Assistents i conferència a la Tarda d'Emprenedoria de 2018

    Assistents i conferència a la Tarda d'Emprenedoria de 2018

Enllaços relacionats