Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Nova convocatòria del concurs d’aparadors per la campanya nadalenca

26 de novembre de 2019Organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell per posar en valor la creativitat dels establiments

 

Des del pròxim 9 de desembre fins al 20 de desembre es posarà en marxa la 50a edició del concurs d’aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell per mitjà de la Comissió de Comerç Interior i Turisme. Compta a més amb el suport de diferents ajuntaments del Vallès Occidental, com el de Palau-solità i Plegamans i amb la col·laboració de les diferents associacions de comerciants i dels mercats municipals. També s’entregarà el premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que enguany arriba a la seva sisena edició.

 

Els establiments que vulguin participar hauran de tenir decorats els seus aparadors, visibles i il·luminats dins de l’horari de visita que serà entre les 9 h del matí i les 14 h, i de les 16 h a les 21 h. Els establiments que no compleixin aquests requisits durant les hores de visita no seran considerats per a la concessió dels premis ni avaluats pel jurat. La visita del jurat a l’establiment és única, i es farà segons determini l’organització, dins dels terminis i horaris fixats.

 

S’atorgaran tres premis als millors aparadors de la demarcació, un primer premi valorat en 500 €, un segon premi de 200 € i un tercer premi que consistirà en la realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis. Pel que fa a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, s’entregarà un premi que consistirà en una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent.

 

A més, a cada localitat de la demarcació de la Cambra, es concedirà un premi al millor aparador del municipi, que estarà dotat amb un diploma de la Cambra de Comerç.

 

“Engrescar-se a fer aparadors atractius, que sovint són obres d’art, és també una forma de dinamitzar el comerç local”, considera Ovidiu Popescu, regidor de Comerç de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans sobre el 50è concurs d’aparadors.

 

Pel que fa a la inscripció s’haurà d’entregar la butlleta d’inscripció fins al 5 de desembre.

 


Imatges relacionades

  • Concurs Aparadors 2019

    Concurs Aparadors 2019