Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Horaris festes de Nadal dels equipaments municipals

17 de desembre de 2019Els equipaments municipals, durant les festes de Nadal, alteren el seu horari habitual i, en alguns casos, tanquen les seves portes.

 

Servei d’Atenció Ciutadana

L’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, com la resta de l’any, excepte els festius. Per les tardes romandrà tancat del 23 de desembre al 6 de gener ambdós inclosos.

 

Masia de Can Cortès i Biblioteca Municipal

Del 21 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos, la Masia de Can Cortès i la Biblioteca Municipal romandran tancades. Tornaran a obrir les seves portes el dimarts 7 de gener.

 

Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

El Pavelló Municipal d’Esports Maria Victor romandrà tancat els dies 24, 25, 26, 30 i 31 de desembre i l’1, 5 i 6 de gener de 2020.

 

CAP Palau

El CAP Palau no modifica el seu horari habitual durant les festes de Nadal. Romandrà obert de 8 a 20 h de dilluns a divendres i de 8 a 17h el dissabte. Fora d’aquest horari, es pot contactar amb el telèfon 061 CatSalut Respon, que informa sobre els diferents centres, ofereix assistència sanitària no presencial, dona resposta a les consultes de salut i activa a Emergències Mèdiques, si és necessari.     

 

Espai Jove L’Escorxador

L’equipament tanca per vacances del 21 de desembre  al 7 de gener, ambdós inclosos.


Imatges relacionades

 • Masia Can Cortès

  Masia Can Cortès

 • Espai Jove L'Escorxador

  Espai Jove L'Escorxador

 • Pavelló Municipal Maria Victor

  Pavelló Municipal Maria Victor

 • Façana de l'Ajuntament

  Façana de l'Ajuntament